MECLİS TOKADI ATTI SIRA BİZE GELDİ ! (4 Kişi İçeride)

YÜREK MEDYA | HALKIN SESİ

HALKIN SESİ ADALETİN KENDİSİYİZ
Yasaklı Üye
Vatandaş
OYUN BAŞKANI GÜVEN OYLAMASI MECLİS SONUCU GELDİ!

Referandum bitti, meclis masaya yumruğunu vurdu ! Oylama sonucu Murat Ünlü'ye tam yetki izin verildi!

AZİZ MİLLETİMİZ;

Meclisimiz Murat Ünlü'ye tam yetki izin verdi, kazandık ve sıra bize geldi. Gelin oyunuzu "EVET" e verin. Demokrasi ile yaşayın.

Halk Demokrasi İster Otokrasi Değil !

MECLİS’İN TOKADINI BİRDE HALK ATSIN !.png

#OrduKışlaya
#GenelKurmayBaşkanıİstifa
#HalkDemokrasisiDarbeyeKarşı

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Bukadar aydır oyundayım ben böyle taraflı medya görmedim.

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bukadar aydır oyundayım ben böyle taraflı medya görmedim.

Medyanın tarafsızlığı gerek reelde gerekse oyunda uygulanabilir gelmiyor şahsım adına. Bir medya patronu gönlündekini paylaşıyor diye linçlenecekse biz neden seçimlerde medyayı alıp 13 oy fazla kazanmaya çalışıyoruz? Sevgili Hasan Abim ? (Ortak bir cevap yazdım ama en çok senin mesaja uyuyor diye sana etiketledim neden hedef benim diye düşünme abicim seviliyorsun )
Ayrıca reelde kaç tane tarafsız medya kuruluşu biliyorsunuz bunu da merak ediyorum ?

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Beğenmiyorsanız okumayın gidin yaylalar yaylalar diye talim yapın :) :)

KURT 77

Üye
Vatandaş
Darbe nasıl sonuçlanır bilinmez ama 2 sonuctada kendi adaylarına oy attıran bir taraf var tebrik ediyorum ezici bir üstünlük

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Darbe nasıl sonuçlanır bilinmez ama 2 sonuctada kendi adaylarına oy attıran bir taraf var tebrik ediyorum ezici bir üstünlük
öyle zaten obyi kaybettiler şimdi darbeyide kaybetmemek için obde karşısında durdukları tarafsız ob istiyoruz bilmem ne diye dünden beri ağladıkları murata şimdi oy atar hale gelmişler bitikler bitik