Kardeşim sana bir soru sorucam biz kazanırsak bizim haberimiz yapicak misin. Ona göre güzel bir resim atayim sana onu ekleyelim.Yargılanmanıza az süre kaldı sizde haklısınız
Kardeşim sana bir soru sorucam biz kazanırsak bizim haberimiz yapicak misin. Ona göre güzel bir resim atayim sana onu ekleyelim.Yargılanmanıza az süre kaldı sizde haklısınız
Arkadaş kazananın tarafındayım demiyor, haklının tarafındayım diyorKardeşim sana bir soru sorucam biz kazanırsak bizim haberimiz yapicak misin. Ona göre güzel bir resim atayim sana onu ekleyelim.
Darbeyi kazanırsanız (Anca Rüyanızda Kazanırsınız) Darbeciler Kazandı Otokrasi'ye Merhaba Demokrasiye Elveda diye konu açarımKardeşim sana bir soru sorucam biz kazanırsak bizim haberimiz yapicak misin. Ona göre güzel bir resim atayim sana onu ekleyelim.
Eğer bir gün biz haksız olursak yine de desteklerse hesabını sorarsınızArkadaş kazananın tarafındayım demiyor, haklının tarafındayım diyor
Hani tarafsızlık. Pardon sen yandaş medyaydin değil mi?Darbeyi kazanırsanız (Anca Rüyanızda Kazanırsınız) Darbeciler Kazandı Otokrasi'ye Merhaba Demokrasiye Elveda diye konu açarım
Halk söz konusu olunca halkçılık öne çıkıyorHani tarafsızlık. Pardon sen yandaş medyaydin değil mi?
Bekir gel seni transfer edelim.Benim oraya gelmem imkansiz. Tekrar abi kardeş olalim.Eğer bir gün biz haksız olursak yine de desteklerse hesabını sorarsınız
Benim de oraya gelmem imkansız be abi Ayrılıkta sevdaya dahilmiş. Sen orda olsan da benim için Abisin. Ben burdayım diye beni kardeşin bilmiyorsan senin canın sağolsun.Bekir gel seni transfer edelim.Benim oraya gelmem imkansiz. Tekrar abi kardeş olalim.
Sizin arkadaşların düşüncesine göre bana bekircann başkan emir verip yönetiyormuş önce beni yumuşatın sjsjsjsj@Hamza Bilal DİNLENMEZ neden beğenmedim üzüldüm bak şimdi.
İhtimaller silsilesi çok değil mi bu?Zorla
Benim de oraya gelmem imkansız be abi Ayrılıkta sevdaya dahilmiş. Sen orda olsan da benim için Abisin. Ben burdayım diye beni kardeşin bilmiyorsan senin canın sağolsun.
Bir gün oyunda darbe yapan tarafta olmazsan YDP deki yönetici kardeşlerimden birisi bile kalmazsa benim de hala oynayasım olursa belki bir ihtimal buluşuruz tekrar.
Arkadaş demokrasinin yanındayım diyorKardeşim sana bir soru sorucam biz kazanırsak bizim haberimiz yapicak misin. Ona göre güzel bir resim atayim sana onu ekleyelim.
Kazandıgımızda ne yazacagını soylıcem ben sana, sen direktifler alarak yapmıyormusun bu işi zatenDarbeyi kazanırsanız (Anca Rüyanızda Kazanırsınız) Darbeciler Kazandı Otokrasi'ye Merhaba Demokrasiye Elveda diye konu açarım
Yooo yapmıyorumKazandıgımızda ne yazacagını soylıcem ben sana, sen direktifler alarak yapmıyormusun bu işi zaten
Sizin arkadaşların düşüncesine göre bana bekircann başkan emir verip yönetiyormuş önce beni yumuşatın sjsjsjsj
İsterdim ama maalesef telegrama giriş yapamıyorum. Telefonu tamire yolladımBiz seninle telegramdan konuşur yumusatirim seni.
Halk söz konusu diyosun darbeyi halk oyluyor zaten darbe kazanılırsa halk yönetimde memnun deil ki destekliyorHalk söz konusu olunca halkçılık öne çıkıyor
Webtelegram kullanÇok
İsterdim ama maalesef telegrama giriş yapamıyorum. Telefonu tamire yolladım
Darbeyi kime yapıyorsun oyun başkanına kim karşı çıkıyor halkHalk söz konusu diyosun hayır ve eveti halk oyluyor zaten
?Webtelegram kullan