MECLİS TOKADI ATTI SIRA BİZE GELDİ ! (2 Kişi İçeride)

B A Y - Z

ADİN PARTİSİ 🦁 | YILDIRIM İTTİFAKI ÜYESİ ⚡
Vatandaş
Kardeşim sana bir soru sorucam biz kazanırsak bizim haberimiz yapicak misin. Ona göre güzel bir resim atayim sana onu ekleyelim.
Darbeyi kazanırsanız (Anca Rüyanızda Kazanırsınız) Darbeciler Kazandı Otokrasi'ye Merhaba Demokrasiye Elveda diye konu açarım

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Zorla
Bekir gel seni transfer edelim.Benim oraya gelmem imkansiz. Tekrar abi kardeş olalim.
Benim de oraya gelmem imkansız be abi Ayrılıkta sevdaya dahilmiş. Sen orda olsan da benim için Abisin. Ben burdayım diye beni kardeşin bilmiyorsan senin canın sağolsun.
Bir gün oyunda darbe yapan tarafta olmazsan YDP deki yönetici kardeşlerimden birisi bile kalmazsa benim de hala oynayasım olursa belki bir ihtimal buluşuruz tekrar.

B A Y - Z

ADİN PARTİSİ 🦁 | YILDIRIM İTTİFAKI ÜYESİ ⚡
Vatandaş
Zorla
Benim de oraya gelmem imkansız be abi Ayrılıkta sevdaya dahilmiş. Sen orda olsan da benim için Abisin. Ben burdayım diye beni kardeşin bilmiyorsan senin canın sağolsun.
Bir gün oyunda darbe yapan tarafta olmazsan YDP deki yönetici kardeşlerimden birisi bile kalmazsa benim de hala oynayasım olursa belki bir ihtimal buluşuruz tekrar.
İhtimaller silsilesi çok değil mi bu?