Gözlüğüm yanımda değilEymenin vekaleti bak @Berat Koto ne diyor
Gözlüğüm yanımda değilEymenin vekaleti bak @Berat Koto ne diyor
Güzelmişgüzel değilmi 🥹
Altın Ok ve özgürlük irade partisi ittifaktan atıldığı an ne zaman biliyor musun kuralların değil, keyfinizin geçerli olduğu bir dünyada yaşadığımız he birde ittifaktan atılmak sadece size özgü bir kavram, diğerlerine ise sadece bir kuralAltın ok ve yancısı özgürlük irade kardeşim atılırmı hiiç
OkAltın Ok ve özgürlük irade partisi ittifaktan atıldığı an ne zaman biliyor musun kuralların değil, keyfinizin geçerli olduğu bir dünyada yaşadığımız he birde ittifaktan atılmak sadece size özgü bir kavram, diğerlerine ise sadece bir kural
Gözlüğünü tak ozamn görürsünGözlüğüm yanımda değil
Efor sarfetmeye değmezGözlüğünü tak ozamn görürsün
Vekaleti kimlere vermissinIste biz burdayız!
Öylemi olmuş kankaAltın Ok ve özgürlük irade partisi ittifaktan atıldığı an ne zaman biliyor musun kuralların değil, keyfinizin geçerli olduğu bir dünyada yaşadığımız he birde ittifaktan atılmak sadece size özgü bir kavram, diğerlerine ise sadece bir kural
Gözlüğün yanında değilse ben sana özeti geçeyim ama bence Berat Koto'yu yakından görmek için gözlük şart söylediğimi anlaman içinde gözlük olsada anlayacağını sanmamGözlüğüm yanımda değil
Aynen öyle olduÖylemi olmuş kanka
AnlıyorumAynen öyle oldu
NsmmsmsmksGözlüğün yanında değilse ben sana özeti geçeyim ama bence Berat Koto'yu yakından görmek için gözlük şart söylediğimi anlaman içinde gözlük olsada anlayacağını sanmam
OkGözlüğün yanında değilse ben sana özeti geçeyim ama bence Berat Koto'yu yakından görmek için gözlük şart söylediğimi anlaman içinde gözlük olsada anlayacağını sanmam
🫡 @Derebeyi.. 🫡Vekaleti kimlere vermissin
Tanicek zamanı gelince
Vekalet vermekle olacak iş değil sana ordu kadar adam lazımAa Aslan beğenmemiş kime vereyim vekelati
Bunu biri gazlamış ama lpg kaç para olmuş haberi yok. Bırak eğlensin bu satte parklar tekin değil sonuçta
Dimi çoluk çocuğa vekalet mi verilir başkanım bence haklıAa Aslan beğenmemiş kime vereyim vekelati
❌️Vekalet vermekle olacak iş değil sana ordu kadar adam lazım