Sen konuşma SonerSiz kimsiniz
Sen konuşma SonerSiz kimsiniz
Ee sen konuş BahattinSen konuşma Soner
Kocaeli eski m.v hatta devrikHalkın tarafında olduğun için seni tebrik ederiz
Bir mucadele verdik bu mucadele sonucu
Kaybettik. Hakkımızda hayırlısı
Anlatamazsin zaten sen şimdi kimin yalcisi oldunYok be kime ne anlaticam bosver
Hahaha elbet geri alırız meraklanma sarıksız cübbesiz sljdhxjzKocaeli eski m.v hatta devrik
Biz veririz. Sizin öyle bir lüksünüz yok lowsHahaha elbet geri alırız meraklanma sarıksız cübbesiz sljdhxjz
Lows ?!? Neyse kanka 4 dönemde alabileceğim kadar makam aldım biraz siz gençlerede yol açmış oluruz.Biz veririz. Sizin öyle bir lüksünüz yok lows
2 si atamayla?Lows ?!? Neyse kanka 4 dönemde alabileceğim kadar makam aldım biraz siz gençlerede yol açmış oluruz.
Z yi hep S okumuştum şimdiye kadar bak düzelttin teşekkür ederim. O yolların hepsini dümdüz ettik geldik. Sen daha olayı anlamadınLows ?!? Neyse kanka 4 dönemde alabileceğim kadar makam aldım biraz siz gençlerede yol açmış oluruz.
Ahahahahahhhahahahaja Al bakalım al bakalım ahahahabahahhahahahahahajahahahaHahaha elbet geri alırız meraklanma sarıksız cübbesiz sljdhxjz
Medya Kuruluşları Tarafsız Hareket Etmek Zorundadır!
Bu arkadaş ne diyoAhahahahahhhahahahaja Al bakalım al bakalım ahahahabahahhahahahahahajahahaha
Olabilir niye şaşırdın sonuçta makam değil mi2 si atamayla?
oyunda 2 aylıksın sadece 4 kez makam alabilmişsin ve gençlerin önünü açayım diyorsun?Olabilir niye şaşırdın sonuçta makam değil mi
Napsaydım senin gibi genel ban cezası alıp dursamıydım abicim.oyunda 2 aylıksın sadece 4 kez makam alabilmişsin ve gençlerin önünü açayım diyorsun?
benim gibi genel ban yerken? nerde gördün uzun süreli genel ban aldığım tamam sensin en cok makamı sen almışsınNapsaydım senin gibi genel ban cezası alıp dursamıydım abicim.
Ammada kastırdın evet açıyorum.
Tamam en çok darbeci Fatihlahcı ne biliyim darbeyle demokrasi yapabilecek insanda sensinbenim gibi genel ban yerken? nerde gördün uzun süreli genel ban aldığım tamam sensin en cok makamı sen almışsın