Elhamdülillah abi kafa tatiline çıktımŞükür sen nasılsın
Eyvallah abim şaka bir yana cidden yorucu bir süreçti hem reel hayat hem oyun yıprattı 1-2 gün dinlenir dönerim çalışmalara şimdiden başlamak lazım beni biliyorsun sevmiyorum boş oturmayıHer Şerde Vardır Bir Hayır. Dinlen kardeşim
Hahahahahaahahagag hoş adamsın bekircan başkanımKadro 2005 Milan Kadrosu İyi bir yönetim sergilemenizi dilerim . Koğuştaki tüplü televizyondan takip ediyor olacağım Tebrikler
Eyvallah Büyük Mesut Kardeşim darbe sürecinde rakip olarak tanıştık ama seviyemiz hiç bozulmadı. Güzel rakipliğin için teşekkürlerHahahahahaahahagag hoş adamsın bekircan başkanım
Sizinkiler beni sözcü yapacaktı kısmet başka sefereymişDeğerli baskanonline ailesi,
Bilindiği üzere Ordu olarak yönetime el koymuş bulunmaktayız.
Darbe komitesi sözcüsü: Fatih Tutuk (Genel kurmay başkanı)
Darbe Komitesi Üyeleri
K Ü R Ş A D (Deniz kuvvetleri komutanı )
sso ( Kara kuvvetleri komutanı)
Emreİzmir ( Hava kuvvetleri komutanı)
Ö Z E R ( Milli savunma bakanı)
@BaşkanOnline bilgilerinize sunarım.
Sen kaybol buradan satılmış herif, seni birdaha forumda görmeyeceğimSen böyle birşeyin olacağına inanıyormusun electro dlənodəjodns
Laflarına dikkat et koçum bozarım seniSen kaybol buradan satılmış herif, seni birdaha forumda görmeyeceğim
UzaLaflarına dikkat et koçum bozarım seni
Ağlama oynaaa
Sen kimlerin yandaşı oldun yine, Göktürk partisine gitmişsin onların gruplarında milletten yardım dileniyormuşsunAğlama oynaaa
Kaynak ne kanka fatih tutukmuSen kimlerin yandaşı oldun yine, Göktürk partisine gitmişsin onların gruplarında milletten yardım dileniyormuşsun
Gece gece gele gele boş adam geldi git partidenden akıllı bir adam çağırSen kimlerin yandaşı oldun yine, Göktürk partisine gitmişsin onların gruplarında milletten yardım dileniyormuşsun
Kendi adamlarına söyleyeceksin sen onuArkadaş tartışma olacaksa liyakatli bir tartışma yapın bu nedir ya emir kipleri havada uçuşuyor yeter yahu vallahi bıktık yav bıktık!