Bak gonderiyorum artık uçaklari dayanamiyorumBunları almamışınız
Bak gonderiyorum artık uçaklari dayanamiyorumBunları almamışınız
Hayaller Paris ama gerçekler Türk BUDUN
Meali : Milletin arkasından sallayalım ama darbe yediğimiz zaman seçim kaybettiğimiz zaman süt dökmüs kediye dönüp hemen birleşelim hic birşey olmamış gibi ittifak kuralım...Ne gibi bir gerceginiz var merakımdan soruyorum
Bak şimdi arıyom gardiyanıBir ay sonunda görüşürüz.
Dedi kazanınca hepsinin foruma geldiği kaybedince ortadan çekilen tarafPaylaşımımızın altına tüm cuntacılar doluşmuşlar yine, şaşırdık mı, tabi ki hayır.
Zaferler kazanılır, kaybedilir; önemli olan kazandığın gün kaybedeni üzmeden, sevincini efendice yaşayabilmektir.
Gördüğünüz üzere kaybettiğimizde de buradayız efendim, zaferiniz kutlu olsun tekrardan.Dedi kazanınca hepsinin foruma geldiği kaybedince ortadan çekilen taraf
İlk defaGördüğünüz üzere kaybettiğimizde de buradayız efendim, zaferiniz kutlu olsun tekrardan.
Görüşelim tabi 1 aya tarih olmazsanızBir ay sonunda görüşürüz.
Başkanım siyaset bu onlara gelince dün dünde kaldı bugün bugün oldu.Bundan 1 ay önce mv seçimini kazandıktan sonra darbe vakti diyen Türk budun mu diyor bunları
Anma Şu arkadaşın adını bak gelecek geri yüzmeyi ogrenemedik daha yetişemeyiz onaMilleti hiçe sayan mı. Bize oyları kim attı acaba, referandumu nasıl kazandık biz profesör.
He milleti değilde sizi hiçe sayıyoruzz hatta söylüyoruz stürk budun partisi siz bir hiçsiniz. Derhal o partiyi kapatın ve oyunu terkedin.
Hiç kimseyi örnek almıyorsanız sipanı örnek alın, çocuk adam kapatıp gidiyorum dedi ve gitti
Burdan sipana selam olsun, umarım geri dönmezsiniz kardeş.
Oyun yönetimine acaba nasıl yalvarıyorsunuz darbeyi durdurması içinOyun yönetimi darbeye müdahale ederse itiraz etmek yok ama sayın darbeciler