öyle bir konuşuyorsun ki sanki herşey senin elinde .Darbe sonucunda hepinizin paraları parti kasaları taslarınız sıfırladınız üzülmeyin
Dedi Altın Okun alt partisiDedi kazanınca hepsinin foruma geldiği kaybedince ortadan çekilen taraf
Anten tak antenDedi Altın Okun alt partisi
Köşede ağlayarak günlüğüne bugünde altın okun alt partisi olarak forumda caz yaptım yazabilirsinAnten tak anten
Forum hesabını ne zaman siliyosun ?Köşede ağlayarak günlüğüne bugünde altın okun alt partisi olarak forumda caz yaptım yazabilirsin![]()
Çekemeyince hemen bir alt parti damgası vurmasanız olmaz zatenDedi Altın Okun alt partisi
Jdjdjdjdjdjdjjd sananeForum hesabını ne zaman siliyosun ?
Damga vurmadım gerçeği ifade ettim 48. Dönem Oyun BaşkanıÇekemeyince hemen bir alt parti damgası vurmasanız olmaz zaten
Seninde 6372736362 adaylığın yalan oldu çok üzüldüm.Jdjdjdjdjdjdjjd sanane
İsmin altıda yazan sayıları yazmanız yeterliydiDamga vurmadım gerçeği ifade ettim 48. Dönem Oyun Başkanı
bunuda ağlarak günlüğüne yazDamga vurmadım gerçeği ifade ettim 48. Dönem Oyun Başkanı
Ben alacağımı yıllar önce aldım sen hala alt parti olarak devam et belki sanada verirler bir makamSeninde 6372736362 adaylığın yalan oldu çok üzüldüm.
bunların hepsi sinirden oluyor anlıyoruz sizi ama yapacak birşey yokDedi Altın Okun alt partisi
Doğru haklısınbunların hepsi sinirden oluyor anlıyoruz sizi ama yapacak birşey yokgerçekten doğru politika ve gerçek çalıştıgınız zaman belki sizde bir gün hayellerinizin peşinden gitme fırsatınız olur. ama bu kafayla zor
![]()
Makam peşinde koşsaydım her zaman güçlü olanın yanına giderdim. Övipsiz altın ok altın ok suz övip olmaz yazın şunu kafanıza artık. Beraber kaybettik beraber kazandık. Sizin gibi 3 4 seçime girip kazanıp sonra 1 seçim kaybedip forumda “İttifkatan çekiliyoruz” diye konu da açmadık.Ben alacağımı yıllar önce aldım sen hala alt parti olarak devam et belki sanada verirler bir makam
Anlamıyor ki ....Makam peşinde koşsaydım her zaman güçlü olanın yanına giderdim. Övipsiz altın ok altın ok suz övip olmaz yazın şunu kafanıza artık. Beraber kaybettik beraber kazandık. Sizin gibi 3 4 seçime girip kazanıp sonra 1 seçim kaybedip forumda “İttifkatan çekiliyoruz” diye konu da açmadık.
Sizin menfaat ittifakı ne zaman kurulur. Bı yalandan birleşmeye başlayın hadiBen alacağımı yıllar önce aldım sen hala alt parti olarak devam et belki sanada verirler bir makam