Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (1 Kişi İçeride)

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Mideniz ne geniş bürküte geçip sırf seçim için Oğuzhan ile kavgalı numarası yaptınız. Ağza alınmayacak şeyler genelde konuştunuz sırf oy için Oğuzhan aday olacak sende diğer Bürküt te aday olacaksın mideniz çok geniş kaldırırsiniz siz
Geniş derken ? Sen bi kadınla ne biçim konuşman gerektiğini öğren önce oyun oynadıgınında farkında ol .

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Oğuzhan sana genel sohbette numaradan saldırırken deseydin ona ayni şeyi
Ahmet sen kadın mısın ? Hastalandın mı ? Yada sen zeka özürlüsü felan mısın , bir kere sen adam olsan fake hesapla gelmezsin , ikinci fake hesapla gelip ortalığı bir birine katmaya çalışıyorsun inan yapma kardeşim gerçekten manyak olursun bak , yazık sana küfür ediyorlar sövüyorlar , hani derebeyinin dediği gibi geniş misin kardeşim çok mu seviyorsun , seninle muhatap olmuyorum hala dönüp dolaşıp 3 yaşında ki çocukla gibi karşıma çıkıyorsun adi herif sus be artık bi sus be adam oyununu oyna defol git ne boş adamsın sen

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Ahmet sen kadın mısın ? Hastalandın mı ? Yada sen zeka özürlüsü felan mısın , bir kere sen adam olsan fake hesapla gelmezsin , ikinci fake hesapla gelip ortalığı bir birine katmaya çalışıyorsun inan yapma kardeşim gerçekten manyak olursun bak , yazık sana küfür ediyorlar sövüyorlar , hani derebeyinin dediği gibi geniş misin kardeşim çok mu seviyorsun , seninle muhatap olmuyorum hala dönüp dolaşıp 3 yaşında ki çocukla gibi karşıma çıkıyorsun adi herif sus be artık bi sus be adam oyununu oyna defol git ne boş adamsın sen
Kime genişmisin dedim ben lo

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Seni tanımıyorum seninle muhattap olmuyorum adımı o pis ağzına alıyorsun boğulursun

Ahmet Reis.

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oğuzhan yazılarıni birilerine yazdır anlaşılmıyor ne yazıyorsun