Kanka bulaşık gibi aynı hayal dunyasında yaşıyorO bir şahıs değil ,o aslında yok var olmaya çalışıyor yardım etme bosver konuşur gider
Kanka bulaşık gibi aynı hayal dunyasında yaşıyorO bir şahıs değil ,o aslında yok var olmaya çalışıyor yardım etme bosver konuşur gider
Yanındakilerinj viple satın alırsın sen beni almaya gücün yetmezYanlışlıkla seni bile satın aldım galiba
Ecemin suçunu sana atıyor işte klasik OğuzhanKime genişmisin dedim ben lo
Ahmet pardon anonim bozkurta selam söyle bekliyorz fazla geç kalmasınlarYanındakilerinj viple satın alırsın sen beni almaya gücün yetmez
Kime yazdırdığımı sen anladın benim edebim terbiyem el vermiyor hisset söylediğim kelimeleriOğuzhan yazılarıni birilerine yazdır anlaşılmıyor ne yazıyorsun
Hah bak onu doğru dedin bunun maaşı viplere gidiyor hepYanındakilerinj viple satın alırsın sen beni almaya gücün yetmez
Klasik kurt git DC ye bak hangi kadına küfür edeceksiniz diye hadiO bir şahıs değil ,o aslında yok var olmaya çalışıyor yardım etme bosver konuşur gider
Sey gibi işte sokakta göz göze geldiğinde gereksiz yere muhabbete tutuldugun sevmediğin sayamadığın bu neden yaşıyor acaba dediğin tipler var ya ayni oKanka bulaşık gibi aynı hayal dunyasında yaşıyor
Sapikmisin nesin hisset neKime yazdırdığımı sen anladın benim edebim terbiyem el vermiyor hisset söylediğim kelimeleri
Bu da doğruKlasik kurt git DC ye bak hangi kadına küfür edeceksiniz diye hadi
O ben değilim hatlar karıştı galiba sendeKlasik kurt git DC ye bak hangi kadına küfür edeceksiniz diye hadi
Bu kadar iyi özetlenemezdiSey gibi işte sokakta göz göze geldiğinde gereksiz yere muhabbete tutuldugun sevmediğin sayamadığın bu neden yaşıyor acaba dediğin tipler var ya ayni o
He Buda onun bunun yancısı mertoBu da doğru
Onu sen yapıyosun genelde üstüne alınman iyi olduBu da doğru
Ne çabuk satıyorsun davani Kızılelma sen değil misin Kızılelma başarısıni nasıl kendine sayıyorsan orda edilen küfürleri de üstüne alacaksinO ben değilim hatlar karıştı galiba sende
Alırım tabi doğrusuyla yanlışıyla benim partim zamanında hallettik bu konuları ama sen bana sen kadınlara hakaret ettin diyemezsinNe çabuk satıyorsun davani Kızılelma sen değil misin Kızılelma başarısıni nasıl kendine sayıyorsan orda edilen küfürleri de üstüne alacaksin
Özür de dilersin şimdiAhmet ben suçumu kabul ediyorum