bana gerek yok sen barınaman zaten öyle bir tipsin sıkıntı yokSen mi barındırmican?
bana gerek yok sen barınaman zaten öyle bir tipsin sıkıntı yokSen mi barındırmican?
Geniş derken ? Sen bi kadınla ne biçim konuşman gerektiğini öğren önce oyun oynadıgınında farkında ol .Mideniz ne geniş bürküte geçip sırf seçim için Oğuzhan ile kavgalı numarası yaptınız. Ağza alınmayacak şeyler genelde konuştunuz sırf oy için Oğuzhan aday olacak sende diğer Bürküt te aday olacaksın mideniz çok geniş kaldırırsiniz siz
Ha yani öyle de. Sonra millet seni birşey sanacakbana gerek yok sen barınaman zaten öyle bir tipsin sıkıntı yok
o öyle büşraya yaranmak içinde her akşam ağlıyordu onunla beraber mesut ÇGeniş derken ? Sen bi kadınla ne biçim konuşman gerektiğini öğren önce oyun oynadıgınında farkında ol .
Ya da sen ve senden ne kadar varsanızHa yani öyle de. Sonra millet seni birşey sanacak
Ahahahahao öyle büşraya yaranmak içinde her akşam ağlıyordu onunla beraber mesut Ç
Oğuzhan sana genel sohbette numaradan saldırırken deseydin ona ayni şeyiGeniş derken ? Sen bi kadınla ne biçim konuşman gerektiğini öğren önce oyun oynadıgınında farkında ol .
Boş konuşma haddini bilOğuzhan sana genel sohbette numaradan saldırırken deseydin ona ayni şeyi
Haddimi biliyorum sana da tavsiye ediyorum had bilmek iyidirBoş konuşma haddini bil
Sen ilk önce kendi hesabınla gel sonra bişeyler bildirirsinHaddimi biliyorum sana da tavsiye ediyorum had bilmek iyidir
Hesabımla geldim sen kaç hesapla geldin peki oyunaSen ilk önce kendi hesabınla gel sonra bişeyler bildirirsin
yönetime bildir burda boş yapacağına benim bi tane hesabım var kimliksiz ahmetHesabımla geldim sen kaç hesapla geldin peki oyuna
Ahmet sen kadın mısın ? Hastalandın mı ? Yada sen zeka özürlüsü felan mısın , bir kere sen adam olsan fake hesapla gelmezsin , ikinci fake hesapla gelip ortalığı bir birine katmaya çalışıyorsun inan yapma kardeşim gerçekten manyak olursun bak , yazık sana küfür ediyorlar sövüyorlar , hani derebeyinin dediği gibi geniş misin kardeşim çok mu seviyorsun , seninle muhatap olmuyorum hala dönüp dolaşıp 3 yaşında ki çocukla gibi karşıma çıkıyorsun adi herif sus be artık bi sus be adam oyununu oyna defol git ne boş adamsın senOğuzhan sana genel sohbette numaradan saldırırken deseydin ona ayni şeyi
Kime genişmisin dedim ben loAhmet sen kadın mısın ? Hastalandın mı ? Yada sen zeka özürlüsü felan mısın , bir kere sen adam olsan fake hesapla gelmezsin , ikinci fake hesapla gelip ortalığı bir birine katmaya çalışıyorsun inan yapma kardeşim gerçekten manyak olursun bak , yazık sana küfür ediyorlar sövüyorlar , hani derebeyinin dediği gibi geniş misin kardeşim çok mu seviyorsun , seninle muhatap olmuyorum hala dönüp dolaşıp 3 yaşında ki çocukla gibi karşıma çıkıyorsun adi herif sus be artık bi sus be adam oyununu oyna defol git ne boş adamsın sen
Boş yapan sensin oy için neler neler yapıyor muhteşem ikiliyönetime bildir burda boş yapacağına benim bi tane hesabım var kimliksiz ahmet
O bir şahıs değil ,o aslında yok var olmaya çalışıyor yardım etme bosver konuşur giderGeniş derken ? Sen bi kadınla ne biçim konuşman gerektiğini öğren önce oyun oynadıgınında farkında ol .
Yanlışlıkla seni bile satın aldım galibaBoş yapan sensin oy için neler neler yapıyor muhteşem ikili
Evet sizin alamadıgınız oylar için gayet başarılıyız demek ki hala ağladıgına göre köşende ağla amaBoş yapan sensin oy için neler neler yapıyor muhteşem ikili
Oğuzhan yazılarıni birilerine yazdır anlaşılmıyor ne yazıyorsunAhmet sen kadın mısın ? Hastalandın mı ? Yada sen zeka özürlüsü felan mısın , bir kere sen adam olsan fake hesapla gelmezsin , ikinci fake hesapla gelip ortalığı bir birine katmaya çalışıyorsun inan yapma kardeşim gerçekten manyak olursun bak , yazık sana küfür ediyorlar sövüyorlar , hani derebeyinin dediği gibi geniş misin kardeşim çok mu seviyorsun , seninle muhatap olmuyorum hala dönüp dolaşıp 3 yaşında ki çocukla gibi karşıma çıkıyorsun adi herif sus be artık bi sus be adam oyununu oyna defol git ne boş adamsın sen