Gelemeeeez ağlaya ağlaya yolladık keşke gelse senin gibileri ağlatmak sarmıyor o daha kibar ağlıyorduKurtttttt Alparslan abin geliyor hadi kapıda karşıla
Gelemeeeez ağlaya ağlaya yolladık keşke gelse senin gibileri ağlatmak sarmıyor o daha kibar ağlıyorduKurtttttt Alparslan abin geliyor hadi kapıda karşıla
Yok öyle değil hani bir söz var ya İtin Kemiğini kaybedersen sahibinin kim olduğunu unutur demişler sen beni ne çabuk unuttun yeğenimÖzür de dilersin şimdi
hem küfür hem aşk yuvası KızılelmaAlırım tabi doğrusuyla yanlışıyla benim partim zamanında hallettik bu konuları ama sen bana sen kadınlara hakaret ettin diyemezsin
Herkese hak ettiğini verdi bir Kızılelma vardı varolsunhem küfür hem aşk yuvası Kızılelma
Unutmadım her seçim sonrası partini lav ettiren sonra hiç bir şey olmamış gibi ağlayan oyuna dönen senYok öyle değil hani bir söz var ya İtin Kemiğini kaybedersen sahibinin kim olduğunu unutur demişler sen beni ne çabuk unuttun yeğenim
Beypazarı olsunAhmete bi koli soda gönderin bi türlü hazmedememiş olanları kdkddk bide mesuta her yerden cıkıyo
Ağlayan mı hahahahahahahahahagagagaga ya varya komedisin , gerçekten bak yalan söyleyen erkekler LPG li olurUnutmadım her seçim sonrası partini lav ettiren sonra hiç bir şey olmamış gibi ağlayan oyuna dönen sen
Derebeyi diyeceksin? Kuru sıkı abimize oyun sildiren diyeceksin. Boyun eğdiremediğimiz, yalakalık yaptıramadığımız diyeceksinHe Buda onun bunun yancısı merto
Forum geçmiş konuşmaları var bak bulursunAğlayan mı hahahahahahahahahagagagaga ya varya komedisin , gerçekten bak yalan söyleyen erkekler LPG li olur
Ne yalanı seçim kaybedince ağlaya ağlaya giden sen değilmiydinAğlayan mı hahahahahahahahahagagagaga ya varya komedisin , gerçekten bak yalan söyleyen erkekler LPG li olur
Boyunda eğdirdik oyundan da herkesin önünde rezil ederek yollattikDerebeyi diyeceksin? Kuru sıkı abimize oyun sildiren diyeceksin. Boyun eğdiremediğimiz, yalakalık yaptıramadığımız diyeceksin
Sende az sövdüm özür dilerim diyip geri dönendin unutma birine laf söylerken dönüp kendine bakNe yalanı seçim kaybedince ağlaya ağlaya giden sen değilmiydin
Haklısın tüm herkesin anasına bacısına küfür edip bir dakika durmam Oğuzhannnn sen ne dersen o havla de havlarım diyen de sen değil miydin eski dostum ?Ne yalanı seçim kaybedince ağlaya ağlaya giden sen değilmiydin
Brezilya dizisihem küfür hem aşk yuvası Kızılelma
Gel oynatayım seni dizi deBrezilya dizisi
Kadınlara bile sövdün hala konusuosun az utanmaBrezilya dizisi
Bir de DC basmıştıNe yalanı seçim kaybedince ağlaya ağlaya giden sen değilmiydin