Pü bunuda mi dedi ahahaha reeeeeeezilllHaklısın tüm herkesin anasına bacısına küfür edip bir dakika durmam Oğuzhannnn sen ne dersen o havla de havlarım diyen de sen değil miydin eski dostum ?
Pü bunuda mi dedi ahahaha reeeeeeezilllHaklısın tüm herkesin anasına bacısına küfür edip bir dakika durmam Oğuzhannnn sen ne dersen o havla de havlarım diyen de sen değil miydin eski dostum ?
Sövdüğümüz adamdan özür dilemenin nesi yanlış? Sen iyice oğuzhana benzemişsin ha. Sende oziye sövüyordun şimdi yanına niye gittinSende az sövdüm özür dilerim diyip geri dönendin unutma birine laf söylerken dönüp kendine bak
Oğuzhan annelere küfür etti parti liderinin ona ne diyeceksinKadınlara bile sövdün hala konusuosun az utanma
Yapaaar gelir hebele hübele eder giderBir de DC basmıştı
Sen öyle döneklikleri seversin doğruSövdüğümüz adamdan özür dilemenin nesi yanlış? Sen iyice oğuzhana benzemişsin ha. Sende oziye sövüyordun şimdi yanına niye gittin
Sen kaşınma anonim AhmetOğuzhan annelere küfür etti parti liderinin ona ne diyeceksin
haydaaaaa demek ondan büşraya gitti bu aksjdlaslkjfgsdkjlgsdgHaklısın tüm herkesin anasına bacısına küfür edip bir dakika durmam Oğuzhannnn sen ne dersen o havla de havlarım diyen de sen değil miydin eski dostum ?
Ahahahhahahahahahahahahahahhaydaaaaa demek ondan büşraya gitti bu aksjdlaslkjfgsdkjlgsdg
Burak duman ilk benim ailevi değerlerime sövdüğü zaman seste herkes gülüyordu , sizin küçük kafanız nasıl biliyor musun biz yaparız normal o yapar ortalığı 56 ya verirsiniz özelden oyun yönetimine yalvarırsınız bize küfür etti diye , kimin ne bok olduğunu onlarda biliyor merak etmeOğuzhan annelere küfür etti parti liderinin ona ne diyeceksin
Haddini aşma seni bozarım çocuk. Millete sövüp defolup gittiğin de seni biz savunduk. Sen seni savunanlara köpek muamelesi mi yapıyorsun onursuz herifHaklısın tüm herkesin anasına bacısına küfür edip bir dakika durmam Oğuzhannnn sen ne dersen o havla de havlarım diyen de sen değil miydin eski dostum ?
alpaslanın profiline gir bak ben ne yazmışım not duruyorE buda Alpaslan gibi kaçtı galiba @MAGARSUS
O son lafından sonra utandı gitti sen sürmeye devam et
Dur iyi hatırlattın bende yazayım o daha elit bir rakiptialpaslanın profiline gir bak ben ne yazmışım not duruyor
Size gerçekten yazıklar olsun. Sizde ne onur ne haysiyet hiçbir şey kalmamışBide beğeniyo utanmadan mesut sende utanma arlanma hiç bişey kalmamış ne oldugunu herkes biliyo boş konuşma burda
Cevabın yokmu botcuSen kaşınma anonim Ahmet