Tamam seni de yazdım listeyeNasıl da kıvırıyor yaw bi laf ettin arkasında dur kıvırmak ata sporu olmuş sizde he tamam kardeşim abim gelir aynen lise üçten devam et erkekliğin tutarsa yine benden başla cesaretin varsa
Tamam seni de yazdım listeyeNasıl da kıvırıyor yaw bi laf ettin arkasında dur kıvırmak ata sporu olmuş sizde he tamam kardeşim abim gelir aynen lise üçten devam et erkekliğin tutarsa yine benden başla cesaretin varsa
Paragrafta kelime sayısından çok yalan buldum normal miShow? Show mantığı ile herseye yanaşsaydık Ohoo .. çok şey vardı da bizde yalancılık yok .. Ben en azından şeffaf ve hesap verilebilirlik kısımlarını hep örnek aldım. Ya siz boş bir şekilde agresiflik peşindesiniz yorum yok. Tanık sizindir hakim bey
Böyle boş konuşuyorsun hoşuma gidiyor devam etShow? Show mantığı ile herseye yanaşsaydık Ohoo .. çok şey vardı da bizde yalancılık yok .. Ben en azından şeffaf ve hesap verilebilirlik kısımlarını hep örnek aldım. Ya siz boş bir şekilde agresiflik peşindesiniz yorum yok. Tanık sizindir hakim bey
Böyle boş konuşuyorsun hoşuma gidiyor devam et
Her cümle palavra olduğu için normalParagrafta kelime sayısından çok yalan buldum normal mi
Mesela nasıl bir çalışma???Yalan mı? Yalan makinesi bağlattır da Yalan mı gerçek mi görelim sizin gibi oturmak yerine çalışma geliştiriyoruz
Hah boşa gitmesin yahu palavralarınızda boğulursunuz umarım darbe yaramış yarası olanlarda bugünHer cümle palavra olduğu için normal
Burak sen bu darbecilere vekil mekil mi verdinMesela nasıl bir çalışma???
XoanxoakxoakzoamazHayır şimdi gazoza yazık onu da içeri atarlar makamda gözü var diye
Ahahaha ben öyle yalan makinesi gibi dandirik şeylerle uğraşmıyorum insanların gözünün içine bakmam yetiyor ve yazım şeklinden Bile anlayabiliyorum ama sen battıkça batıyorsun işiniz gücünüz yalan dolan çünkü kim çalışıyor kim oturuyor belli Yalan makinesi demendenYalan mı? Yalan makinesi bağlattır da Yalan mı gerçek mi görelim sizin gibi oturmak yerine çalışma geliştiriyoruz
Bak benim kelimemi bana söylüyor hiç icraat yokHah boşa gitmesin yahu palavralarınızda boğulursunuz umarım darbe yaramış yarası olanlarda bugün
Geliştirmek için çalıştaylar hep zaten yapmıştım geçmişten bugüne neler yapılabilir ya da yapılmalıdır bunların hepsini not almış ve oyun yönetimi veya partim olursa parti içi çalışma ve çalıştayların aktif bir şekilde akıcı bir şekilde çalışması için günümüze nazaran çalışmalar hazırladım. Faaliyet raporlamasi yapılır ama şuan değil çünkü daha hazırlanması ve faal olması için önce sunumlarını düzene koyup hazırlamak gerekiyorMesela nasıl bir çalışma???
Çalışmalar gerçekten iyiyse yemin ediyorum bende destek vereceğim yazdım bak bunu burayaGeliştirmek için çalıştaylar hep zaten yapmıştım geçmişten bugüne neler yapılabilir ya da yapılmalıdır bunların hepsini not almış ve oyun yönetimi veya partim olursa parti içi çalışma ve çalıştayların aktif bir şekilde akıcı bir şekilde çalışması için günümüze nazaran çalışmalar hazırladım. Faaliyet raporlamasi yapılır ama şuan değil çünkü daha hazırlanması ve faal olması için önce sunumlarını düzene koyup hazırlamak gerekiyor
Hah yine makam koltuk peşine düştün işte yav darbeciler ağzı yamuldu yalakalık yapmaktan şuna bi makam verin oyunun geleceğini şekillendirsin biGörev verildiğinde yerine gelecek şeyler emin olun hazırlamıştım taa ki bugüne kadar.. gelecek Gençliktedir. Biz gençlerin damarlarında ki asil kanda mevcut olan çalışkanlıktır. İnanmak için yarınlara vaat vermek gerekmiyor görev geldiğinde çalışmak en önemli en kıymetli odak noktamız olacaktır