GKB - Görevden Alınan Şehir Valileri & Belediye Başkanları (16 Kişi İçeride)

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Show? Show mantığı ile herseye yanaşsaydık Ohoo .. çok şey vardı da bizde yalancılık yok .. Ben en azından şeffaf ve hesap verilebilirlik kısımlarını hep örnek aldım. Ya siz boş bir şekilde agresiflik peşindesiniz yorum yok. Tanık sizindir hakim bey 😉

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Show? Show mantığı ile herseye yanaşsaydık Ohoo .. çok şey vardı da bizde yalancılık yok .. Ben en azından şeffaf ve hesap verilebilirlik kısımlarını hep örnek aldım. Ya siz boş bir şekilde agresiflik peşindesiniz yorum yok. Tanık sizindir hakim bey 😉
Paragrafta kelime sayısından çok yalan buldum normal mi 🤔

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Böyle boş konuşuyorsun hoşuma gidiyor devam et 😄

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Yalan mı? Yalan makinesi bağlattır da Yalan mı gerçek mi görelim sizin gibi oturmak yerine çalışma geliştiriyoruz 😉

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yalan mı? Yalan makinesi bağlattır da Yalan mı gerçek mi görelim sizin gibi oturmak yerine çalışma geliştiriyoruz 😉
Ahahaha ben öyle yalan makinesi gibi dandirik şeylerle uğraşmıyorum insanların gözünün içine bakmam yetiyor ve yazım şeklinden Bile anlayabiliyorum ama sen battıkça batıyorsun işiniz gücünüz yalan dolan çünkü kim çalışıyor kim oturuyor belli Yalan makinesi demenden😃

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Mesela nasıl bir çalışma???
Geliştirmek için çalıştaylar hep zaten yapmıştım geçmişten bugüne neler yapılabilir ya da yapılmalıdır bunların hepsini not almış ve oyun yönetimi veya partim olursa parti içi çalışma ve çalıştayların aktif bir şekilde akıcı bir şekilde çalışması için günümüze nazaran çalışmalar hazırladım. Faaliyet raporlamasi yapılır ama şuan değil çünkü daha hazırlanması ve faal olması için önce sunumlarını düzene koyup hazırlamak gerekiyor 😉

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Şu ağlayan arkadaşlara bir kaç kelime soylemek istiyorum arkadaşlar size demokratik darbe yaptik halen sesiniz mi çıkıyor Halk Asker el ele sizlerin ağlamasına son verdik 😀

RAFA BURAK SİLVA

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Geliştirmek için çalıştaylar hep zaten yapmıştım geçmişten bugüne neler yapılabilir ya da yapılmalıdır bunların hepsini not almış ve oyun yönetimi veya partim olursa parti içi çalışma ve çalıştayların aktif bir şekilde akıcı bir şekilde çalışması için günümüze nazaran çalışmalar hazırladım. Faaliyet raporlamasi yapılır ama şuan değil çünkü daha hazırlanması ve faal olması için önce sunumlarını düzene koyup hazırlamak gerekiyor 😉
Çalışmalar gerçekten iyiyse yemin ediyorum bende destek vereceğim yazdım bak bunu buraya

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Görev verildiğinde yerine gelecek şeyler emin olun hazırlamıştım taa ki bugüne kadar.. gelecek Gençliktedir. Biz gençlerin damarlarında ki asil kanda mevcut olan çalışkanlıktır. İnanmak için yarınlara vaat vermek gerekmiyor görev geldiğinde çalışmak en önemli en kıymetli odak noktamız olacaktır

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Görev verildiğinde yerine gelecek şeyler emin olun hazırlamıştım taa ki bugüne kadar.. gelecek Gençliktedir. Biz gençlerin damarlarında ki asil kanda mevcut olan çalışkanlıktır. İnanmak için yarınlara vaat vermek gerekmiyor görev geldiğinde çalışmak en önemli en kıymetli odak noktamız olacaktır
Hah yine makam koltuk peşine düştün işte 🤣 yav darbeciler ağzı yamuldu yalakalık yapmaktan şuna bi makam verin oyunun geleceğini şekillendirsin bi