GKB - Görevden Alınan Milletvekilleri (5 Kişi İçeride)

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım partimizden bir arkadaşımız bursa valisi olmak istiyor. Siz başka bir şehire gitseniz de o vali olsa olur mu? Diye sormuştun bana meryem. Ben ne dedim? Tabii ki olur önemli olan partimizden birilerinin valilik makamında olması! Şimdi sen bana vip3 le mi makam alıyorsun diyorsun he 😃 eyvallah meryem başkan
Șu orduya git dediğim derebeyi mi çözemedim isminle gel kesin ve net olun

KURT 77

Üye
Vatandaş
Bu dönem Bol Bol Yasalar Oylamalar bekliyoruz sizden. Dev hizmetler yapmayı unutmayın sakın işlevsiz Meclisi ( çoğunluğunuz olmasına rağmen ) işlevli hale getirin tamam mı yavrucaklarım hadi muah 😘
Burda anlatmak istediğin ağır darbe yedik elden birsey gelmiyor avutamiyorumda kendimi rezillik paçamdan akıyor ama yinede kuyruğu mu dik tutmam lazım mı 😀😀😀

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Şimdi özet geçeyim hemen , Bizim Oyun Başkanımız kazanmaması için elinden geleni yaptınız onu geçtik , bu sefer de darbe de oyun başkanı olması için elinizden geleni yaptınız , şimdi hem iki taraflı kaybettiniz hemde ister istemez her iki taraflı desteklemek zorunda kaldınız , kısacası şöyle biz ne istediysek o şekilde davrandınız bir oraya bir buraya sıralı otogaz sistemleri gibi bi bunu yana bi o yana 😂😂😂

KURT 77

Üye
Vatandaş
Bizler hepinizin vekili yiz arkadaşlar kimseyi dislamayacagiz herkese eşit yaklasacagiz sizlere her makamı almak isteyen sizi arka plana atan şahıslar gibi yaklaşmayacağız 😀😀