Abi fln tanımam senin abin bir tek benim ama gel buraya timar lazım sana geeelTekrardan okursan anlarsın da abine at anlatsın elmam
Abi fln tanımam senin abin bir tek benim ama gel buraya timar lazım sana geeelTekrardan okursan anlarsın da abine at anlatsın elmam
Edeeerİlkokul terksem küfür mü edeceksin
Küfürü ağzınızdan dusurmezsiniz burda millete yaranmak için iyi çocuk numarası yaparsınız sizi gidi küçümenler siziiiiEdeeer
EderiiiizzKüfürü ağzınızdan dusurmezsiniz burda millete yaranmak için iyi çocuk numarası yaparsınız sizi gidi küçümenler siziiii
Hiç iyi bir çocuğum iddaam olmadı. Ben siz miyim? Milletin namusuna laf edersiniz sonra gelip çen küfüy ettin çen küfüy ettin diye cırlarsınız. Hadi kaybolKüfürü ağzınızdan dusurmezsiniz burda millete yaranmak için iyi çocuk numarası yaparsınız sizi gidi küçümenler siziiii
Kaybol fln doğru konuş derekızıHiç iyi bir çocuğum iddaam olmadı. Ben siz miyim? Milletin namusuna laf edersiniz sonra gelip çen küfüy ettin çen küfüy ettin diye cırlarsınız. Hadi kaybol
Annelere küfür ettiniz hadi kaybol burdanKüfürü ağzınızdan dusurmezsiniz burda millete yaranmak için iyi çocuk numarası yaparsınız sizi gidi küçümenler siziiii
Annene fln küfür etmedim edenle görüşAnnelere küfür ettiniz hadi kaybol burdan
Kış kış hadi diğer bili biliyi de al yanına başka kümeste yemleninKaybol fln doğru konuş derekızı
Hadi bildirin ban yiyeyimKış kış hadi diğer bili biliyi de al yanına başka kümeste yemlenin
Edenlerle birsin kaybolAnnene fln küfür etmedim edenle görüş
Şikayet vara yazar sever kurt orda şikayet etmeyjHadi bildirin ban yiyeyim
Gitsin bu gitsin bu. Bu oynarsa biz gideriz banane bananeŞikayet vara yazar sever kurt orda şikayet etmeyj
Yazarız şikayet bildirilen bir alan orasıŞikayet vara yazar sever kurt orda şikayet etmeyj
Oguzhana havla digin doğru mu peki öyle yazmıştı doğru muGitsin bu gitsin bu. Bu oynarsa biz gideriz banane banane
Şikayet ettiğin oyundasin şikayet ettiğin adama yalvardınYazarız şikayet bildirilen bir alan orası
Sen kendi hesabında gel bakalım ne kirli çamaşırların var senin hangi ağlattığım mahlukatsın
Oğuzhan bugün derebeyi için bunu dedi yarın senin için de der unutmaOguzhana havla digin doğru mu peki öyle yazmıştı doğru mu
Şükür kimseye yalvarmadim bak ne diyorum ispatlamazsan rengi değişir cüzdanın haberin olsunŞikayet ettiğin oyundasin şikayet ettiğin adama yalvardın
Cüzdanlar tek renk elmacık sen nerde yaşıyorsunŞükür kimseye yalvarmadim bak ne diyorum ispatlamazsan rengi değişir cüzdanın haberin olsun
Bana bir şey diyemez 3 senedir arkadaşız beraber aynı partide başladık ayrı partiler de olduk ittifak yaptık karşı karşıya olduk birbirimize hiç ağız bozmadıkOğuzhan bugün derebeyi için bunu dedi yarın senin için de der unutma