E
EMRE YILMAZ 1907
Ziyaretçi
Parayla adam toplamak mi? Siz şaka mısınız? Nasıl bir düşünceniz var ya enteresan şekilde izliyorum şuan
O zaman hayatı boyunca boş konuştu hala da boş konuşuyor. Oğuzhan biz olmasak bir hiçti.Herkese abi diye diye kendin gibi belledin bizi herhalde oguzhan in dediğinden sonra bu hesabi da utan kapa sen dereerkegi fln koy ismini öyle gel
Mesut sen partiye ne zaman geldinde PARTİ hiç ti diyosun kafayı yemişsin sen iyiceO zaman hayatı boyunca boş konuştu hala da boş konuşuyor. Oğuzhan biz olmasak bir hiçti.
Evet millete vip alarak partide tutuyor oğuzhan onları. Yoksa sana hiç almadı mı?Parayla adam toplamak mi? Siz şaka mısınız? Nasıl bir düşünceniz var ya enteresan şekilde izliyorum şuan
Burda aglama sevmiyorum karşımda kinin ağlamasınıEvet millete vip alarak partide tutuyor oğuzhan onları. Yoksa sana hiç almadı mı?
Geçen gün sen değilmiydin ben parti çöp olmuş dediğim de çöp kısmında haklısın diyenMesut sen partiye ne zaman geldinde PARTİ hiç ti diyosun kafayı yemişsin sen iyice
Sana almamış ki ağlıyosun hala )Evet millete vip alarak partide tutuyor oğuzhan onları. Yoksa sana hiç almadı mı?
Yalan söylüyorsun kurt milleti saf zannetme oyundan kovuldun gizli gizli geldin2 hesap değiştim ikisi de kurt77 bu ikili ile tartışmaya girilmeyecegini anlamış olduk sıkışınca başlar yalanlar yalanlaaaar
Mesut senin ne dediklerini burda dökmeyelim istersen altından kalkamazsın iftiracıGeçen gün sen değilmiydin ben parti çöp olmuş dediğim de çöp kısmında haklısın diyen
Oğuzhan emir verdi ben yokum siz devam edin kurt gitmez emir almayı severHerkese abi diye diye kendin gibi belledin bizi herhalde oguzhan in dediğinden sonra bu hesabi da utan kapa sen dereerkegi fln koy ismini öyle gel
Kanıtlamazsan nüfus cüzdanının rengi değişsin miYalan söylüyorsun kurt milleti saf zannetme oyundan kovuldun gizli gizli geldin
İftara yalan herşey var ecemdeMesut senin ne dediklerini burda dökmeyelim istersen altından kalkamazsın iftiracı
Yok benim şahsıma laf geldiği için burdayım ama ağlayan rakip sevmem tımar serttir kaldiramadiysaniz söyleyinOğuzhan emir verdi ben yokum siz devam edin kurt gitmez emir almayı sever
Yeni nüfus cüzdanında renk yok kralKanıtlamazsan nüfus cüzdanının rengi değişsin mi
Ahahaja iftiracı mı? Atayım mı instagram ss iniMesut senin ne dediklerini burda dökmeyelim istersen altından kalkamazsın iftiracı
Burda ki ince detay anlayan anlar inşallah herseyi açık açık söyleyememYeni nüfus cüzdanında renk yok kral
Merak etme raporlamıyom sonra ben ban yiyorumBurda ki ince detay anlayan anlar inşallah herseyi açık açık söyleyemem
Kadınlarımiz değerlerimiz kurt annelerimiz de kadın şimdi sen annelerimize bizi büyütenlere bu şekilde mi saygu duyuyorsunKanıtlamazsan nüfus cüzdanının rengi değişsin mi