Sen benim için yok hükmündesinAbartı mı kardeşim adama darbe yapıldı darbe piyasadan kaybolması lazım
Bide bize rp öğretmeye kalkışıyorsunuz
Sen benim için yok hükmündesinAbartı mı kardeşim adama darbe yapıldı darbe piyasadan kaybolması lazım
Bide bize rp öğretmeye kalkışıyorsunuz
Avni sende bana çay getirir misin ama gelirken kendine de al bi tane papatya çayı olsunAbartı olmuş Bekir kralım haklı
Bak Ben dünden beri milleti hapse atıyorum. Onur kırıcı birşey yaptıgımı düşünmüyorum. Adam seninle uğraşmak istemiş sadece bu kadar. Şuan benceşahsi algılıyosunOnur zedeleyici yere giden şeyler role play olmuyor kardeşim. Senle de çok atıştık ama aramız bozulmadı değil mi??
Yaa çok üzüldüm demesene öyleSen benim için yok hükmündesin
Ayrıca sana ayrı alındım haberin olsun kankaBak Ben dünden beri milleti hapse atıyorum. Onur kırıcı birşey yaptıgımı düşünmüyorum. Adam seninle uğraşmak istemiş sadece bu kadar. Şuan benceşahsi algılıyosun
Herkesi gözaltına alırken resimler attın benim hiç resmim yok sana da eyvallahNiye ?
Bende Alin’e takılıyordum sen neden tepki gösterdin ?Arkadaşlar canlarım lafı adam etti tepkiyi ben gösterdim adam hariç herkes konuşuyor. Eğer ben yanlış anladıysam yada doğru anladıysam biz aramızda çözeriz. Ya helalleşiriz ya da eyvallah der devam ederiz.Neden siz karışıyorsunuz???
Yav bende bişe oldu zannetimHerkesi gözaltına alırken resimler attın benim hiç resmim yok sana da eyvallah
Yok kankam yok takılıyorum ortam ciddi olunca öyle anlaşılırYav bende bişe oldu zannetim
O şuan koltuğundan kalkamaz japon yapıştırıcısı döktüm MB koltuğuna oh olsun ona
Senin iyiliğin için sana ben tepki göstermesem Alın seni duman ederdiBende Alin’e takılıyordum sen neden tepki gösterdin ?
Tersi çok pis ciddiyim sinirlendirmeyinSenin iyiliğin için sana ben tepki göstermesem Alın seni duman ederdi
Aynı zamanda Hava kuvvetleri komutanı oldugunu unuttun herhalde bi şekilde kurtulur ordanO şuan koltuğundan kalkamaz japon yapıştırıcısı döktüm MB koltuğuna oh olsun ona
Bı şey yapamaz F16 Lara beni vurun mu diyecekAynı zamanda Hava kuvvetleri komutanı oldugunu unuttun herhalde bi şekilde kurtulur ordan
Hahahahahahhaa bekliyorum seri közleyinSenin iyiliğin için sana ben tepki göstermesem Alın seni duman ederdi
Yinede şahlanıyor amanYok ben şiir yazıyorum Demokrasi Savunucuları Kogusunda Ekli dosyayı görüntüle 17192
hapiste çırpınan ellerde,
darbecilerin zulmüyle,
sızlayan bir yürek.
Karanlık odalarda,
zincirlerin yankısı,
ve vekillerin sessizliği,
bizim kaderimiz değil.
Her bir darbe izinde,
umudu arayan gözler,
hapiste geçen yıllarda,
özgürlüğü bekleyen yürekler.
Vekillerin boş koltukları,
zamanın gözyaşları,
bizden bir şey eksik değil,
adalet ve özgürlük,
hala bizimle, hala direniş.
Senin yaran ne burda sana ne ki kendisi cevaplayamiyor mu niye bu kadar zoruna gidiyorÇaycı dediğin adamın önünde kedi gibi yalanırsın ancak seni dönme dolap gibi döndürmeden çöplüğüne dön.