GKB - Görevden Alınan Milletvekilleri (11 Kişi İçeride)

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
2 günde nerden üyen oldu onu anlamadım ha tamam büşradan kalanlarla idare ediyon ahmetten kalanla idare ettiğin gibi anlıyorum yakında bürküt yada göktürkte sana kalır orayıda batır güzel iş
Kimsenin kalanlarıyla idare etmiyorum tek başınaykende yanlız değildim şimdide emanete sahip çıkıyorum :) ayrıca dilinize takmışlar bi batırma diye nerde neyi batırmışım😂 kaç kere muhabbetimiz olmuş seninle gelmiş burada benimle ilgili konuşuyorsun

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimsenin kalanlarıyla idare etmiyorum tek başınaykende yanlız değildim şimdide emanete sahip çıkıyorum :) ayrıca dilinize takmışlar bi batırma diye nerde neyi batırmışım😂 kaç kere muhabbetimiz olmuş seninle gelmiş burada benimle ilgili konuşuyorsun
muhabbetin olmadığın adama bi yerlerin havalandı dersen alırsın cevabını böyle ben sana şahsi birşey yazdığımı düşünmüyorum aç geçmişi oku senin kafa darbeden gitmiş sanırım iyi düşünemiyor ve okuyamıyorsun

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
muhabbetin olmadığın adama bi yerlerin havalandı dersen alırsın cevabını böyle ben sana şahsi birşey yazdığımı düşünmüyorum aç geçmişi oku senin kafa darbeden gitmiş sanırım iyi düşünemiyor ve okuyamıyorsun
Boş hava saçıyorsun israf ediyorsun kardeşim kes sesini boş beleş kirli bilgilerle gelme bana yoksa darbeyi çok güzel yediririm

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Onu paket edeli cok oldu ya gönderdim direk Altin Ok parti başkanı Hava Kuvvetleri Komutanı Meclis Baskanı olarak 😀
Makam koltuğuna japon yapıştırıcısı döküldüğü için koltuktan kalkamayan hava kuvvetleri meclis başkanı İzmir güzeli koltuğuyla uçarken kameralara yakalandı. Eski Meclis Başkanı bekircann oh olsun beyanını yineledi.

Kaynak
Yürek Medya
Hamza Bilal Dinlenmez

Jdjsjdn😂😂

Ekli dosyalar

• Photo_1723303798614.png
    Photo_1723303798614.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 2

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
koltukları alınıp kuduranları zevkle takip ediyorum harika bir olay ilk günlerden böyleler 1 ay sonrasını düşünemiyorum

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
Artırıyorum annem vefat etti diye gidip başkalarının annesinede kufur etmem 😀
O bahsettiğin kişi bilgemse kendisi ne benim ablam nede ufacık bi iletişimim bile yok o yüzden konu bulamayıpta alakasız şeyleri konuşmak için konuşma