A
A K G
Ziyaretçi
ne anlatıyorsun be istifa edin dediğimizde referandumu kazanıcağınızı zannederek istifa etmeyen ben değildimMakam için darbe yapmadınızmı eeee daha ne konuşuyorsunuz sülük gibi
ne anlatıyorsun be istifa edin dediğimizde referandumu kazanıcağınızı zannederek istifa etmeyen ben değildimMakam için darbe yapmadınızmı eeee daha ne konuşuyorsunuz sülük gibi
2 günde nerden üyen oldu onu anlamadım ha tamam büşradan kalanlarla idare ediyon ahmetten kalanla idare ettiğin gibi anlıyorum yakında bürküt yada göktürkte sana kalır orayıda batır güzel işSana hak veriyorum kardeşim bizim zekamıza erişemediğin için çok haklısın
Biz kaybetmeyi de göze aldık ve istifa etmedik sen dert etme Alicim biraz büyü sonra gelne anlatıyorsun be istifa edin dediğimizde referandumu kazanıcağınızı zannederek istifa etmeyen ben değildim
bana en son büyü diyecek kişisin çokda takmaBiz kaybetmeyi de göze aldık ve istifa etmedik sen dert etme Alicim biraz büyü sonra gel
Kimsenin kalanlarıyla idare etmiyorum tek başınaykende yanlız değildim şimdide emanete sahip çıkıyorum ayrıca dilinize takmışlar bi batırma diye nerde neyi batırmışım kaç kere muhabbetimiz olmuş seninle gelmiş burada benimle ilgili konuşuyorsun2 günde nerden üyen oldu onu anlamadım ha tamam büşradan kalanlarla idare ediyon ahmetten kalanla idare ettiğin gibi anlıyorum yakında bürküt yada göktürkte sana kalır orayıda batır güzel iş
Sebep şimdide yaş yalanımı başlıyobana en son büyü diyecek kişisin çokda takma
malesef ben senin ablan gibi yaşımı büyütmem merak etme yalandan evliyim doktorum hikayeleri atmamSebep şimdide yaş yalanımı başlıyo
muhabbetin olmadığın adama bi yerlerin havalandı dersen alırsın cevabını böyle ben sana şahsi birşey yazdığımı düşünmüyorum aç geçmişi oku senin kafa darbeden gitmiş sanırım iyi düşünemiyor ve okuyamıyorsunKimsenin kalanlarıyla idare etmiyorum tek başınaykende yanlız değildim şimdide emanete sahip çıkıyorum ayrıca dilinize takmışlar bi batırma diye nerde neyi batırmışım kaç kere muhabbetimiz olmuş seninle gelmiş burada benimle ilgili konuşuyorsun
Onu paket edeli cok oldu ya gönderdim direk Altin Ok parti başkanı Hava Kuvvetleri Komutanı Meclis Baskanı olarak
Artırıyorum annem vefat etti diye gidip başkalarının annesinede kufur etmemmalesef ben senin ablan gibi yaşımı büyütmem merak etme yalandan evliyim doktorum hikayeleri atmam
Boş hava saçıyorsun israf ediyorsun kardeşim kes sesini boş beleş kirli bilgilerle gelme bana yoksa darbeyi çok güzel yediririmmuhabbetin olmadığın adama bi yerlerin havalandı dersen alırsın cevabını böyle ben sana şahsi birşey yazdığımı düşünmüyorum aç geçmişi oku senin kafa darbeden gitmiş sanırım iyi düşünemiyor ve okuyamıyorsun
sen önündeki ekmeği zor yersinBoş hava saçıyorsun israf ediyorsun kardeşim kes sesini boş beleş kirli bilgilerle gelme bana yoksa darbeyi çok güzel yediririm
Makam koltuğuna japon yapıştırıcısı döküldüğü için koltuktan kalkamayan hava kuvvetleri meclis başkanı İzmir güzeli koltuğuyla uçarken kameralara yakalandı. Eski Meclis Başkanı bekircann oh olsun beyanını yineledi.Onu paket edeli cok oldu ya gönderdim direk Altin Ok parti başkanı Hava Kuvvetleri Komutanı Meclis Baskanı olarak
O bahsettiğin kişi bilgemse kendisi ne benim ablam nede ufacık bi iletişimim bile yok o yüzden konu bulamayıpta alakasız şeyleri konuşmak için konuşmaArtırıyorum annem vefat etti diye gidip başkalarının annesinede kufur etmem
Yalan olduğunu nerden biliyorsun ali kerem?Artırıyorum annem vefat etti diye gidip başkalarının annesinede kufur etmem
tamam şimdi gidin birbirinize salladıklarınızla ittifak yapın hadi naşO bahsettiğin kişi bilgemse kendisi ne benim ablam nede ufacık bi iletişimim bile yok o yüzden konu bulamayıpta alakasız şeyleri konuşmak için konuşma
eymen adamsın profilini değiştirmişsinYalan olduğunu nerden biliyorsun ali kerem?
kendisiyle reelde de konuşuyorum eymen karışmaYalan olduğunu nerden biliyorsun ali kerem?
Fazla ileri gitmiyormusun. Yalan olduğunu nereden biliyorsun.Artırıyorum annem vefat etti diye gidip başkalarının annesinede kufur etmem