E
EMRE YILMAZ 1907
Ziyaretçi
Yeter artık bildirim dolmaya başladı sıkıldım tartışmanızdan iki tarafı da sükunete davet ediyorum yeter susar mısınız artık??
Kaybol yüzsüz herifİşine bak aslan parçası işinee
Senin tanka benim oku fırlatmışlar tekeri patladıysa sorryKaybol yüzsüz herif
hamza yazdı adam hamzayı ata sandı aklsjfskjldgsdgAta 41 Yeter! Sus bildirim gelip duruyor susar mısın kardeşim bak !
Şimdi koy elini vicdanına hakettiysem eyvallah (Sad music)hamza yazdı adam hamzayı ata sandı aklsjfskjldgsdg
Ata ondan önce yazdı Hamza beyle ilgili olarak kendi yazısı içinde bana cevap vermesini bekliyorum herkes sükuneti bir şekilde tartışmayı bilmeli. Çünkü kalp kıracak sözler yarın canımıza kanımıza Dokunabilir yanlış telafuzlar tercih etmemek en doğrusuhamza yazdı adam hamzayı ata sandı aklsjfskjldgsdg
Başkanım siz aşşşşşırı arabulucusunuz, tebrik ederimAta ondan önce yazdı Hamza beyle ilgili olarak kendi yazısı içinde bana cevap vermesini bekliyorum herkes sükuneti bir şekilde tartışmayı bilmeli. Çünkü kalp kıracak sözler yarın canımıza kanımıza Dokunabilir yanlış telafuzlar tercih etmemek en doğrusu
tmAta ondan önce yazdı Hamza beyle ilgili olarak kendi yazısı içinde bana cevap vermesini bekliyorum herkes sükuneti bir şekilde tartışmayı bilmeli. Çünkü kalp kıracak sözler yarın canımıza kanımıza Dokunabilir yanlış telafuzlar tercih etmemek en doğrusu