Tabi gördük bişiler de gerçekleşmeyecek ihtimalleri konuşuyoz
Her ihtimal gözden geçirilmeli ona bakarsanız az kalsın gözden kaçma ile darbe başarısız oluyorduKanka ihtimale göre konuşuyon yav
Tamam Hamza yaptığında haber ver kardeşimHer ihtimal gözden geçirilmeli ona bakarsanız az kalsın gözden kaçma ile darbe başarısız oluyordu
sanki yapabilicem benim etim ne budum ne ?Tamam Hamza yaptığında haber ver kardeşim
Yaw tamam hadi ihtimali konuşuyoz da sen ordan baktığında taraf değiştirecek komutan görebiliyomusunsanki yapabilicem benim etim ne budum ne ?
Evet, gözüküyor. DArbe hemen bitsin ister kazanılsın ister kazanılmasın seçimleri özledikYaw tamam hadi ihtimali konuşuyoz da sen ordan baktığında taraf değiştirecek komutan görebiliyomusun
Yaw hele bismillah 2. GünEvet, gözüküyor. DArbe hemen bitsin ister kazanılsın ister kazanılmasın seçimleri özledik
28 gün bekleyemeyiz ağır geliyor biz demokrasi yanlısıyızYaw hele bismillah 2. Gün
Yapacak bir şey yok bekliyiver28 gün bekleyemeyiz ağır geliyor biz demokrasi yanlısıyız
Tamam referandum yapalım herkes darbeden yana olsun alkış tutalım sonra demokrasi isteriz. Otokrasi ile olmuyorYapacak bir şey yok bekliyiver
Kardeşim yaptık zaten referandum ajdgskhdjdTamam referandum yapalım herkes darbeden yana olsun alkış tutalım sonra demokrasi isteriz. Otokrasi ile olmuyor
tamam darbe hemen olsun diye yapalım olsun bitsin artık sıkıldıkKardeşim yaptık zaten referandum ajdgskhdjd
Tamam Hamza sen bi onu fatih başkana sortamam darbe hemen olsun diye yapalım olsun bitsin artık sıkıldık
Ona soracağıma Bayburta giderimTamam Hamza sen bi onu fatih başkana sor
Bayburta @agitbaşkan ile birlikte götürecez seniOna soracağıma Bayburta giderim
İlk Belediye Başkanlığımı yaptığım şehire suçlu olarak gideceğim kadere bakBayburta @agitbaşkan ile birlikte götürecez seni
Gelir belki yineAvni uyumuş ben vergi kasmaya gidiyom sjjdksnx
Yok gelmez, o 2 gündür uyumuyo 12 ye kadar uyur oGelir belki yine
Uyusunda filozof olsunYok gelmez, o 2 gündür uyumuyo 12 ye kadar uyur o