Ağlama vekillerimle sohbet ediyorum ben alt tabaka halkla değilKendine 3 defa aday olup kazanamayan makamı al yakışır
Ağlama vekillerimle sohbet ediyorum ben alt tabaka halkla değilKendine 3 defa aday olup kazanamayan makamı al yakışır
Bilmem herhalde psikolojim bozukneden cmqmwsm
Jsgdkshdkshkdhd
Makam için mi medya açtık reddediyorumVerelim hemen medyanı bize çalıştır yoksa yok
olabilirBilmem herhalde psikolojim bozuk
Alt tabaka halk sana oy verdi pardon vermedi 3 defa aday olup ta sectirmediAğlama vekillerimle sohbet ediyorum ben alt tabaka halkla değil
Ayıp ayıp halka alt tabaka demek nedir ?Ağlama vekillerimle sohbet ediyorum ben alt tabaka halkla değil
O may gatttttt bu nasıl domates çorbasıııı para var huzur var elimizi viskiyle yıkarız biz bebeğim dert değil gene aday olur kaybederiz sen çok takılma bir gün eğitim alamazsan söyle abin sana ayarlasınAlt tabaka halk sana oy verdi pardon vermedi 3 defa aday olup ta sectirmedi
qnwiqowjjwjqwjejAlt tabaka halk sana oy verdi pardon vermedi 3 defa aday olup ta sectirmedi
halkmı kaldı hamza qnwnqnwdAyıp ayıp halka alt tabaka demek nedir ?
Hamza kalmış ben kaldım kardeş ben kaldım diyorhalkmı kaldı hamza qnwnqnwd
Seni bile satın alırım rahat ol elini viski ile yıkıyormus neden mesleğinden utanıp söylemiyorsun her meslek değerlidirO may gatttttt bu nasıl domates çorbasıııı para var huzur var elimizi viskiyle yıkarız biz bebeğim dert değil gene aday olur kaybederiz sen çok takılma bir gün eğitim alamazsan söyle abin sana ayarlasın
satın alsana efeyi bi bisey denicez wkwkwkwkskdSeni bile satın alırım rahat ol elini viski ile yıkıyormus neden mesleğinden utanıp söylemiyorsun her meslek değerlidir
Dkcölxlclcld bozkurt kırıntısı kalmış dişinde nane maydonozSeni bile satın alırım rahat ol elini viski ile yıkıyormus neden mesleğinden utanıp söylemiyorsun her meslek değerlidir
İşte busun hemen satılığa çıkardın arkadaşımı daha evvel yaptığın gibisatın alsana efeyi bi bisey denicez wkwkwkwkskd
ciddiye almış bide kıyamam @MAGARSUS bunada bi makam verekmi qmwmqwkwnqnssİşte busun hemen satılığa çıkardın arkadaşımı daha evvel yaptığın gibi
Biz neciyiz burda ?halkmı kaldı hamza qnwnqnwd
Bozkurta karşı da kaybetmiştin değil mi ağzından düşmüyorDkcölxlclcld bozkurt kırıntısı kalmış dişinde nane maydonoz
Döner ver yeter gönder 1 öğün bizden olsun yeterliciddiye almış bide kıyamam @MAGARSUS bunada bi makam verekmi qmwmqwkwnqnss