Darbe.... (4 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Daha fazla burayı meşgul etmenin manası yok küçük kardeşlerin de geldi saçma sapan yazıyorlar cevap vermek istemiyorum seviyemi indiremem çünkü 😆 istersen özelden konuşalım ben tanıtayım kendimi
Hadi işine bak yiğidim sen hadi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Daha fazla burayı meşgul etmenin manası yok küçük kardeşlerin de geldi saçma sapan yazıyorlar cevap vermek istemiyorum seviyemi indiremem çünkü 😆 istersen özelden konuşalım ben tanıtayım kendimi
Neyini tanıyayim ben senin özelden görüşme yapmıyorum ben Genco sen oyununu oyna meşgul etme evet burayı benim konum altında yorum yapıyorsun haberin olsun burayı terk ettt 😀

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen gibi biri vardı darbe başında her posta zıplayan hsyn44 diye benim ahiretlik sakin ol 😆😆😆

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Bu nasıl bir kibirdir arkadaş 😆 kendinizi kaf dağında görmeyin herşeyin en iyisini siz bilmiyorsunuz en yukarda değilsiniz üzülürsünüz sora. Coşkun hocam küçük kardeşlerine söyle sen abilerisin ya sen konuşurken araya girmesinler adap öğret ben öğretmiyim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu nasıl bir kibirdir arkadaş 😆 kendinizi kaf dağında görmeyin herşeyin en iyisini siz bilmiyorsunuz en yukarda değilsiniz üzülürsünüz sora. Coşkun hocam küçük kardeşlerine söyle sen abilerisin ya sen konuşurken araya girmesinler adap öğret ben öğretmiyim
Herşeyin en iyisini biz biliyoruz, kibirliyiz. Bizden başka bilen yok. Hadı sen bize soda kap gel. Sade olsun, Beypazarı olsun yiğidim frla koş

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Küçük kardeş diye hitaplarda bulunuyorsun buna emin ol ayna da gördüğünden başkası değildir:

Zans

Vatandaş
Herşeyin en iyisini biz biliyoruz, kibirliyiz. Bizden başka bilen yok. Hadı sen bize soda kap gel. Sade olsun, Beypazarı olsun yiğidim frla koş
Abilerin konuşurken sen araya girme

Coşkun hocam abi senmisin yoksa bu arkadaşlarımı, senle kobusuyorum sen cevap verebilecek yetkinlikte değilmisin ki dahil oluyorlar? Sen mi araya girersin ben mi gireyim.

Zans

Vatandaş
Küçük kardeş diye hitaplarda bulunuyorsun buna emin ol ayna da gördüğünden başkası değildir:

Abi dediğiniz adam en başında bana genco, abilerin nerede diye konuştu ya hiç ortada konu yokken o yüzden bu hitabı kullanıyorum yoksa tarzım değil. Aynalıyorum sizi, neyse konu cok uzadı gereksiz size hayatta bol şans

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Abi dediğiniz adam en başında bana genco, abilerin nerede diye konuştu ya hiç ortada konu yokken o yüzden bu hitabı kullanıyorum yoksa tarzım değil. Aynalıyorum sizi, neyse konu cok uzadı gereksiz size hayatta bol şans
Ayna da kendine iyi bak görüşürüz

Zans

Vatandaş
Abileriniz konuşurken araya girmeyin saygısızlığı ona yapıyorsunuz bana değil. Kendini ifade edebilir abiniz sonuçta, edemediğini düşünüyorsanız dahil olun konuya. Size hayat tecrübesii olsun hadi eyvallah 😉
Ayna da kendine iyi bak görüşürüz

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Abileriniz konuşurken araya girmeyin saygısızlığı ona yapıyorsunuz bana değil. Kendini ifade edebilir abiniz sonuçta, edemediğini düşünüyorsanız dahil olun konuya. Size hayat tecrübesii olsun hadi eyvallah 😉
Bu konuda rahat ol diriliş İttifakın her üyesi kendini rahatlık ile ifade edebilir ve savunabilir kimseye ihtiyacı olmaz.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Öğret bakalım sen nasıl neyi öğretecsin cook merak ediyorum evet biz kaf dağının ardındayız en büyük biziz kral iddia değil gerçekler 😀😀

Zans

Vatandaş
Öğret bakalım sen nasıl neyi öğretecsin cook merak ediyorum evet biz kaf dağının ardındayız en büyük biziz kral iddia değil gerçekler 😀😀

Küçük kardeşlerine abileri konusurken dahil olmamayı öğrettim bu ilk ders olsun gerisine bakacağız Coşkun bey iyi oyunlar 😄