A
A K G
Ziyaretçi
neden ifsa ettin şimdi bizi
neden ifsa ettin şimdi bizi
bak işte çok ayıpVay vay kimleri goruyorum magarsus bey yine birilerini düşürmüşsun ağına
Magarsusun planlari belli oldu: marsta pamuktan fasulye yetiştirmeyi planlıyorneden ifsa ettin şimdi bizi
wnwqkwnsnsMagarsusun planlari belli oldu: marsta pamuktan fasulye yetiştirmeyi planlıyor
en azından budunda pamuktan fasulye yetiştirmiyoruz emirhan hayaller büyük tabiMagarsusun planlari belli oldu: marsta pamuktan fasulye yetiştirmeyi planlıyor
Güzelce takip et hepsini bildir bize. Ayarlarız biz. Yorma bizi hadi başla kontrol etmeyeDaha ne atama yapıldığından haberiniz yok birde ahkam kesiyorsunuz
Bana budun deme lütfen benim bir bağım yoken azından budunda pamuktan fasulye yetiştirmiyoruz emirhan hayaller büyük tabi
Emirhan şu profile bi el at hala alakam yok dediğin budun yazıyorBana budun deme lütfen benim bir bağım yok
Kalmış kbEmirhan şu profile bi el at hala alakam yok dediğin budun yazıyor
Şimdi oldu tamamKalmış kb
bende messiBana budun deme lütfen benim bir bağım yok
Tüh bebende messi
altınok yemiyor bunu artık maalesef yeni partileri kandırınBağımsız kalalım iyidir
Kimseyi kandırıyorum kimseyide inandırmak zorunda değilimaltınok yemiyor bunu artık maalesef yeni partileri kandırın
bu filmede bizim puanımız 2Bana budun deme lütfen benim bir bağım yok
asdwsdkgsdlkjghdfhdfhdfhdfhdfbu filmede bizim puanımız 2
imdb 0 qnwnqjwnwnwns
imbd 1 konu = aksiyonasdwsdkgsdlkjghdfhdfhdfhdfhdf