Orduya destek olmayanlar hk. (9 Kişi İçeride)

CengizAltun

Yeniden Yükseliş Partisi Sözcüsü
Vatandaş
Sabırlı olucağız, kardeşler biz bu yola düşmanlık için girmedik sevmek için girdik sevilmek için girdik bu millete hizmet şarkısı burada bitmeyecek bu can bu terde olduğu sürece bu şarkı bitmeyecek

2. ABDÜLHAMİD

MAVİ VATAN PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Değerli vatandaşlar sakın bir avuç azınliğın emellerine ulaşmasına yardım etme sizi kandırıyorlar darbeden sonra size makam vermeyecekler oyuna gelmeyin bu bi tuzak yapmayın
Darbecilere sesleniyorum başaramıyacaksınız!!
#darbeyekarşıomuzomuza
#darbeyegeçityok

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Millete hizmet diye türkü söyleyenler darbe hazırlığı yapıp planları suya düşen kişilerdir. Yaptığınız planlar size karşı uygulanınca görünür demokrasi aşıkları oldunuz.

Aydoğan74

Yeni Üye
Vatandaş
BaşkanOnline Halkına Duyuru;

İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde yansıtılanın aksine yaşadığımız demokratik, ekonomik ve hukuki sıkıntılar mevcuttur. Bu sıkıntıların çözümü için uyarılan gerekli makamların uyarı karşısındaki kayıtsızlığı askeri müdahaleyi mecburi kılmaktadır.
Halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde, en önemlisi sabır ve sükûnet duygularıyla hareket etmesini tavsiye eder, Ordumuzun yanında yer almasını rica ederim. Daha güçlü ve adil bir BaşkanOnline için, saygı ve selamlarımla.

Aydoğan74
Çorum Milletvekili

melh1

A D İ N Partisi
Vatandaş
Milletvekili olarak, darbecilere karşı duruşum nettir. Bu hain girişimi demokrasimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Milletimizin iradesine olan inancım tamdır ve görevimden istifa etmeyeceğim.Şimdi birlik, beraberlik ve demokrasi zamanıdır. Her türlü darbe girişiminin karşısında olacağımı buradan bir kez daha ilan ediyorum. Görevimi sonuna kadar sürdüreceğim ve milletimizin huzuru için çalışmaya devam edeceğim.#darbeyehayır #görevedevam