Hangisini ?Büyük bir merakla bekliyorum
Hangisini ?Büyük bir merakla bekliyorum
Alikerem ve Athena eşleşmesiHangisini ?
2. Perşembe beni daha çok korkutuyorAlikerem ve Athena eşleşmesi
Agitla benim eşleşmem lazımdı aslında puxhwixhqizja2. Perşembe beni daha çok korkutuyor
NqnwkqkwnqkskwnwnsnNe baskanonlinei nasadan izin aldim benEkli dosyayı görüntüle 17241
Bekircann ile Fatih TUTUK eşleşecekti ama Fatih TUTUK istemediAgitla benim eşleşmem lazımdı aslında puxhwixhqizja
Korkmuş diye yorumladımBekircann ile Fatih TUTUK eşleşecekti ama Fatih TUTUK istemedi
Prim vermem taraflı medyaya dedi bekircann başkanda vardı kavga çıkmasın diye kilitledim yoksa bana şiş atarlardıKorkmuş diye yorumladım
Halk olarak Yürek Medyanın arkasındayız şiş falan attırmayızPrim vermem taraflı medyaya dedi bekircann başkanda vardı kavga çıkmasın diye kilitledim yoksa bana şiş atarlardı
Hava kuvvetleri komutanı (Emekli) arkamdaysa sırtım yere gelmez cCcHalk olarak Yürek Medyanın arkasındayız şiş falan attırmayız
Güvenlik önlemi al asdsadas2. Perşembe beni daha çok korkutuyor
Ne gibi ?Güvenlik önlemi al asdsadas
Hava kuvvetleri komutanı (Emekli) arkamdaysa sırtım yere gelmez cCc
Bekircann ile Fatih TUTUK eşleşecekti ama Fatih TUTUK istemedi
Sakin CumhurbaşkanımBekircann kim ? Sen kimsin ?
Az daha bu forumu boş muhabbetinle doldurursan, postuna yorum atacak adam bile bulamayıp sıkılıp gideceksin.
Şansını zorlama çocuk, işine bak.
Siz kimsiniz ?Bekircann kim ? Sen kimsin ?
Az daha bu forumu boş muhabbetinle doldurursan, postuna yorum atacak adam bile bulamayıp sıkılıp gideceksin.
Şansını zorlama çocuk, işine bak.
Siz kimsiniz ?
Doğru düzgün insanlara yazı yazıyoruz. Ama Dirilişteki egoistliğiniz yüzünden (Tek egoist sizsiniz) diğer arkadaşlarınız gibi aramızda bir konuşma olmayacak. Bu konunun altında farklı görüşte insanlar yazı yazdı kimse sizin gibi tartışma çıkarmadı.