Darbe.... (7 Kişi İçeride)

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Konuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum 😄😄 ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki 😄 öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Abi-Kardeş ilişkiler çıkar amaçlı gibi abi abiliğini kardeş kardeşliğini yapamıyor olabilir çok gitmeyin başkanım doğru olanı yapmak zordur doğru olamadıkça.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Konuşmıyım Konuşmıyım diyorum ama mecbur hissediyorum 😄😄 ne demek neyi? Ne demekkk neyi abilerinizi tabiki 😄 öğrenemediniz abilerinizin kendini savunabileceğini ya güvenmiyorsunuz ya abi yerine koymuyorsunuz asdfghjkl
Sen ne anlatıyon yiğidim be. Prim peşinde koşmayan mı ne . Daha kimseyi tanıdığın ettiğin yok abilerimizi diyip duruon. 🤣🤣🤣 hadi uza sen benden sana prim yok. İllaki ver dersen çay kap gel ilkonce hele

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Sen ne anlatıyon yiğidim be. Prim peşinde koşmayan mı ne . Daha kimseyi tanıdığın ettiğin yok abilerimizi diyip duruon. 🤣🤣🤣 hadi uza sen benden sana prim yok. İllaki ver dersen çay kap gel ilkonce hele
Ya he ya he yok soda al cay al yok sus yok genco başka hareket yok hep aynı saz hep aynı caz hadi ben kaçtım kartalım yeniyor keyfim yerinde 😄😄