Darbe.... (7 Kişi İçeride)

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Soru güzel ancak kişilerin kendisinde saklıdır bunun cevabı Racon kesmek mafyamsı bir terim kullanılmaması gerekiyor. Siyaset yaparken de doğru dili kullanmak gerekiyor siyaset dediğimiz şey de şuan benim yaptığım gibi doğru sakin ve sükuneti koruyan bir dil kullanmak aslında kişiler bunları uygular ise oyunda ne bir ban ne de bandan eser kalır.. Ban almadan güzelce konuşmak bence yakışan bu
Racon kötü bir kelime değil neyin argo veya neyin hakaret olduğunu iyi bilirim merak etmeyin. Uyarınız için teşekkür ederim

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Keşke diğerlerini de görsen kaşınıyorlar
Racon kötü bir kelime değil neyin argo veya neyin hakaret olduğunu iyi bilirim merak etmeyin. Uyarınız için teşekkür ederim
EmoB bey kötü kelime olarak demedim zaten Racon Mafya dilinde kullanılan bir terimdir siyaset içerisinde kullanılmaması gerekir. Ha mayfacılık tarzım diyorsanız özgürsünüz. Rekabet etmek için hakaret küfür etmeye de gerek yok.

Erdoğan bey Kaşınma konusu için bir şey diyemem sizin görüşünüz ama bu dil ile ortak akıl kullanarak Çözüme gidebilirsiniz böylelikle ne kaşınma olur ne de uzayıp giden konular o yüzden çok da ustune gitmeyin onlar da üzerinize gelmesin

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Bunlar bunu hakediyor, ben hakedene hakkettiği gibi davranırım.
Hak edene en guzel cevap nedir biliyor musunuz? Siyasette En güzel cevap Susmanın en büyük erdem olduğu, aslolan o kişilerin demesiyle bir şey olmuyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz anlamına gelmiyor. Cevap vermek küçük düşürür o yüzden kafaya takmadan işlere kafa yormanız daha faydalı ve zihnen de sinirden stresten uzak tutacaktır.

Erdoğan Çiçeklioglu

ALTINOK PARTİSİ ~ ADANA MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
EmoB bey kötü kelime olarak demedim zaten Racon Mafya dilinde kullanılan bir terimdir siyaset içerisinde kullanılmaması gerekir. Ha mayfacılık tarzım diyorsanız özgürsünüz. Rekabet etmek için hakaret küfür etmeye de gerek yok.

Erdoğan bey Kaşınma konusu için bir şey diyemem sizin görüşünüz ama bu dil ile ortak akıl kullanarak Çözüme gidebilirsiniz böylelikle ne kaşınma olur ne de uzayıp giden konular o yüzden çok da ustune gitmeyin onlar da üzerinize gelmesin
Valla Türkçe öğretmeni gibi yazı yazdınız.. 😂😂

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Siyasette öğrenilecek en güzel eğitim en güzel ders cevap vermemektir. Kendi kalitenizi tartışarak ölçemezsiniz yaptığınız işler sizi yüce kılacak Unutmayın Tartışmak bir yere kadar verim taşır bir yerden sonra tat vermemeye başlar ve saldırmaya başlarsınız birbirinize yakışan bir şey değil ülkemizin siyaset yapan Aktörlerine yakışmıyor bu oyunda ki Oyundaşlara doğru dili kullanmak küfür hakaret ve mafya dili kullanmadan Ölçülü ama seviyeli bir dil hepimizi daha iyi hissettirecek

Emo’ji

Üye
Vatandaş

Erdoğan bey Kaşınma konusu için bir şey diyemem sizin görüşünüz ama bu dil ile ortak akıl kullanarak Çözüme gidebilirsiniz böylelikle ne kaşınma olur ne de uzayıp giden konular o yüzden çok da ustune gitmeyin onlar da üzerinize

Racon mafya dili değil efendim Bu ülkenin dilinde olan bi kavram mafyacılık raconu başka yol yordam gelenek olarak kullanılan racon başla biraz araştırın kimseyi racon kestiğimiz yok bazı vatandaşlar “MAFYA DİLİNDE” konuştuğu için bahsettiğiniz raconu kullanmış durumdalar bunu anlamak için racon kesiyorum demeleri mi lazım bence söylenenler yeterince açık

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Siyasette cevap vermemek susmak konuşmamak değildir. Saygısızlık hiç değildir bize kim nasıl yaklaşırsa bizde öyle gideriz kimse ensemize vurup ağzımızdan ekmeğimizi alamaz. Temennim saygı ve hoşgörü içerisinde olacak diyaloglar ama tekrar söylüyorum kim nasıl gelirse öyle karşılık görür.🙏🏻😊

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim Konu başlığı olduğu için; Darbe Haklı bir karar mıydı? Evet.. Yapılmalı mıydı evet.. Bu konuda Hem ittifakımı Hem Yönetimi destekliyorum. Siyasette Tartışma olacak ama Ölçülü kırıcı Anne Baba ve Diğer Faktörleri saydırma durumu olmadan karşı çıkabilir misiniz tabii ki çıkabilirsiniz ama Yarın bu dünyadan Göçerken ya da burada görüşürken yüz yüze bakacaksınız o zaman ne diyeceksiniz? Makamlardan alınmalar Yapıldı hersey makam demek değil ki ? Oyunun amacı bu olabilir bunu diyecek olanlar da var ama insanlık en büyük birikimdir unutmayın! Veren Allah yarın öbür gün can bedenden çıkacak ve alacak hepimiz için geçerli bu söylediklerim insanların yüzüne bakamaz hale gelmekten ise gelin doğru siyaset yapın

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hak edene en guzel cevap nedir biliyor musunuz? Siyasette En güzel cevap Susmanın en büyük erdem olduğu, aslolan o kişilerin demesiyle bir şey olmuyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz anlamına gelmiyor. Cevap vermek küçük düşürür o yüzden kafaya takmadan işlere kafa yormanız daha faydalı ve zihnen de sinirden stresten uzak tutacaktır.
Hocam ne susmasından bahsediyorsun Allahını seversen. Bunların karşısında susarsan , değişik rollere girer hepsi. Vurcan kafasına susturcan bunları.

• Beğen
Tepkiler: F.T
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Hocam ne susmasından bahsediyorsun Allahını seversen. Bunların karşısında susarsan , değişik rollere girer hepsi. Vurcan kafasına susturcan bunları.
Şiddet dolu konuşmaları yargılar ne kadar doğruya götürebilir ki kendinize zarar vermekten başka? Şiddet aynı içki içmek gibi kötülüklerin başında gelir Yav iyi niyetli konuşmak varken neden vurmalı kırmalı bir dil kullanıyoruz ki.. Anlamadığım tek şey uysalca neden Siyasete ulaşamıyoruz. Partilerimizin Ülkemizin daha iyi yönetme şekilleri var evet, ama bu demek değil ki şiddetle yöneteceğiz. Ben buna karşı çıkarım işte Doğru siyaset Doğru temel taşını koyunca ağırlaşır ve bana kalırsa Siyaset böyle yapılmamalı

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Vurup kırmak acizlerin işi hayatta hiç bi başarısı olmayan şiddet eğilimli kişilerin işi sizi tanımam ama kendinizi bu şekilde tanıttığınız için teşekkür ederim. Sizi ciddiye almıyorum 👍

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Yutkunarak Siyaset yapmaktansa Özgürce Hakça Neyse Savunduğumuz Durumlar açık ve Şeffaf bir şekilde savunma yapılmalı tartışmalar da Şeffaf olmak iyidir. Su gibi berrak alfabemiz var 29 harften oluşan, bir çok kelime Turetmek bu kadar mı zor iyi niyetli? Bence iyi Siyaset yapmak için iyilik alimi de olmak gerekmiyor böyle uysal konuşmak bizi kurtaracak

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Şiddet dolu konuşmaları yargılar ne kadar doğruya götürebilir ki kendinize zarar vermekten başka? Şiddet aynı içki içmek gibi kötülüklerin başında gelir Yav iyi niyetli konuşmak varken neden vurmalı kırmalı bir dil kullanıyoruz ki.. Anlamadığım tek şey uysalca neden Siyasete ulaşamıyoruz. Partilerimizin Ülkemizin daha iyi yönetme şekilleri var evet, ama bu demek değil ki şiddetle yöneteceğiz. Ben buna karşı çıkarım işte Doğru siyaset Doğru temel taşını koyunca ağırlaşır ve bana kalırsa Siyaset böyle yapılmamalı
Gördünüz mü kim racon kesiyor MAFYA dilinde 😊

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yutkunarak Siyaset yapmaktansa Özgürce Hakça Neyse Savunduğumuz Durumlar açık ve Şeffaf bir şekilde savunma yapılmalı tartışmalar da Şeffaf olmak iyidir. Su gibi berrak alfabemiz var 29 harften oluşan, bir çok kelime Turetmek bu kadar mı zor iyi niyetli? Bence iyi Siyaset yapmak için iyilik alimi de olmak gerekmiyor böyle uysal konuşmak bizi kurtaracak

kuralları oku öğren önce sen yoksa bolca rapor yicen