E
EMRE YILMAZ 1907
Ziyaretçi
Gerekli Yorumumu ortaya koydum okuması anlaması kişinin kendisine Kalmıştır. İyi GecelerGördünüz mü kim racon kesiyor MAFYA dilinde
Gerekli Yorumumu ortaya koydum okuması anlaması kişinin kendisine Kalmıştır. İyi GecelerGördünüz mü kim racon kesiyor MAFYA dilinde
Arkadaşın miyop sorunu var göremiyor bu yüzden kalın yazıyorBÜYÜK HARF ve TAMAMI KALIN YAZI KULLANIMI HAKKINDA.
Değerli Başkan Online oyuncuları, Forumu kullanan arkadaşlarımızın konularını ve mesajlarını büyük harflerle yazmamaları gerektiğinde sık sık uyarı yaptık. Ancak bu uyarılar bir işe yaramadığını görüyoruz. Forumda görsellik bozulmaması adına yalnızca yöneticilerin büyük harf kullanımına izin...www.baskanforum.com
kuralları oku öğren önce sen yoksa bolca rapor yicen
Anlamaman normalNe anlatıyorsun sen babacan
Sen bence uza burdanAnlamaman normal
Uzamadım diyelim nolcak tehdit mi ediyorsunSen bence uza burdan
Tabiki de normal, karşıda sıkıntı var çünküAnlamaman normal
Tahdit edilecek kadar değilsin merak etme çocukUzamadım diyelim nolcak tehdit mi ediyorsun
Tehditini dikkate alacak kadar çocuk değilim sen kendi çoluk çocuklarını tehdit et ne ismin ne cismin ne sözlerin gelir geçer.Tahdit edilecek kadar değilsin merak etme çocuk
Sen rahat ol çocuk. İşine bak . İşine bakmadan öncede iki çay kap gel hadiTehditini dikkate alacak kadar çocuk değilim sen kendi çoluk çocuklarını tehdit et ne ismin ne cismin ne sözlerin gelir geçer.
Kral milletin çoluğunu çocuğunu niye katıyorsunuz az terbiye...Tehditini dikkate alacak kadar çocuk değilim sen kendi çoluk çocuklarını tehdit et ne ismin ne cismin ne sözlerin gelir geçer.
Vatandaş çoluk çocuk dedi bende onun ağzından konuştum ben katmadım geri dönüp oku bi dahaKral milletin çoluğunu çocuğunu niye katıyorsunuz az terbiye...
Anladım neyse siz devam edin ben izlicem azVatandaş çoluk çocuk dedi bende onun ağzından konuştum ben katmadım geri dönüp oku bi daha
Hahahahaha zeka ne güzel bişey ya eyvallah sayende öğrendim kalibre farkı sokak dili ve edebiyatı he sen çayını iç afiyet olsunSen rahat ol çocuk. İşine bak . İşine bakmadan öncede iki çay kap gel hadi
İyi seyirlerAnladım neyse siz devam edin ben izlicem az
Kalibre farkı mıHahahahaha zeka ne güzel bişey ya eyvallah sayende öğrendim kalibre farkı sokak dili ve edebiyatı he sen çayını iç afiyet olsun
Keşke biraz cevap verebilsen şöyle karşımda akıllı mantıklı biri var desem neyse dostum sana ayırdığım sürenin sonuna geliyorum benimle polemiğe girdiğin için senin adına sevindim hadi görevin başına bir vatandaş olarak hizmet bekliyorumKalibre farkı mı
Forum bildirim atmıyorki başkanım, forum içinde olmanız gerekArkadaşlar Sükuneti bozuyor muyuz ? Tartışmalar Sona Erebilir mi Yarın işe gidenler var Kendinizi düşünmüyorsanız diğer kullanıcıları da rahatsız ettiğinizin farkında mısınız?