Bunlar bunu hakediyor, ben hakedene hakkettiği gibi davranırım.Kadir bey Sükunete davet ediyorum, Üyelere böylesi sert dil kullanarak onları bir şekilde tahrik etmektir. Bence bu dili bırakalım tavsiyemdir..
Bunlar bunu hakediyor, ben hakedene hakkettiği gibi davranırım.Kadir bey Sükunete davet ediyorum, Üyelere böylesi sert dil kullanarak onları bir şekilde tahrik etmektir. Bence bu dili bırakalım tavsiyemdir..
Keşke diğerlerini de görsen kaşınıyorlarKadir bey Sükunete davet ediyorum, Üyelere böylesi sert dil kullanarak onları bir şekilde tahrik etmektir. Bence bu dili bırakalım tavsiyemdir..
Racon kötü bir kelime değil neyin argo veya neyin hakaret olduğunu iyi bilirim merak etmeyin. Uyarınız için teşekkür ederimSoru güzel ancak kişilerin kendisinde saklıdır bunun cevabı Racon kesmek mafyamsı bir terim kullanılmaması gerekiyor. Siyaset yaparken de doğru dili kullanmak gerekiyor siyaset dediğimiz şey de şuan benim yaptığım gibi doğru sakin ve sükuneti koruyan bir dil kullanmak aslında kişiler bunları uygular ise oyunda ne bir ban ne de bandan eser kalır.. Ban almadan güzelce konuşmak bence yakışan bu
Keşke diğerlerini de görsen kaşınıyorlar
EmoB bey kötü kelime olarak demedim zaten Racon Mafya dilinde kullanılan bir terimdir siyaset içerisinde kullanılmaması gerekir. Ha mayfacılık tarzım diyorsanız özgürsünüz. Rekabet etmek için hakaret küfür etmeye de gerek yok.Racon kötü bir kelime değil neyin argo veya neyin hakaret olduğunu iyi bilirim merak etmeyin. Uyarınız için teşekkür ederim
Hak edene en guzel cevap nedir biliyor musunuz? Siyasette En güzel cevap Susmanın en büyük erdem olduğu, aslolan o kişilerin demesiyle bir şey olmuyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz anlamına gelmiyor. Cevap vermek küçük düşürür o yüzden kafaya takmadan işlere kafa yormanız daha faydalı ve zihnen de sinirden stresten uzak tutacaktır.Bunlar bunu hakediyor, ben hakedene hakkettiği gibi davranırım.
Valla Türkçe öğretmeni gibi yazı yazdınız..EmoB bey kötü kelime olarak demedim zaten Racon Mafya dilinde kullanılan bir terimdir siyaset içerisinde kullanılmaması gerekir. Ha mayfacılık tarzım diyorsanız özgürsünüz. Rekabet etmek için hakaret küfür etmeye de gerek yok.
Erdoğan bey Kaşınma konusu için bir şey diyemem sizin görüşünüz ama bu dil ile ortak akıl kullanarak Çözüme gidebilirsiniz böylelikle ne kaşınma olur ne de uzayıp giden konular o yüzden çok da ustune gitmeyin onlar da üzerinize gelmesin
EmoB bey kötü kelime olarak demedim zaten Racon Mafya dilinde kullanılan bir terimdir siyaset içerisinde kullanılmaması gerekir. Ha mayfacılık tarzım diyorsanız özgürsünüz. Rekabet etmek için hakaret küfür etmeye de gerek yok.
Erdoğan bey Kaşınma konusu için bir şey diyemem sizin görüşünüz ama bu dil ile ortak akıl kullanarak Çözüme gidebilirsiniz böylelikle ne kaşınma olur ne de uzayıp giden konular o yüzden çok da ustune gitmeyin onlar da üzerinize
Racon mafya dili değil efendim Bu ülkenin dilinde olan bi kavram mafyacılık raconu başka yol yordam gelenek olarak kullanılan racon başla biraz araştırın kimseyi racon kestiğimiz yok bazı vatandaşlar “MAFYA DİLİNDE” konuştuğu için bahsettiğiniz raconu kullanmış durumdalar bunu anlamak için racon kesiyorum demeleri mi lazım bence söylenenler yeterince açıkEmoB bey kötü kelime olarak demedim zaten Racon Mafya dilinde kullanılan bir terimdir siyaset içerisinde kullanılmaması gerekir. Ha mayfacılık tarzım diyorsanız özgürsünüz. Rekabet etmek için hakaret küfür etmeye de gerek yok.
Erdoğan bey Kaşınma konusu için bir şey diyemem sizin görüşünüz ama bu dil ile ortak akıl kullanarak Çözüme gidebilirsiniz böylelikle ne kaşınma olur ne de uzayıp giden konular o yüzden çok da ustune gitmeyin onlar da üzerinize gelmesin
Hocam ne susmasından bahsediyorsun Allahını seversen. Bunların karşısında susarsan , değişik rollere girer hepsi. Vurcan kafasına susturcan bunları.Hak edene en guzel cevap nedir biliyor musunuz? Siyasette En güzel cevap Susmanın en büyük erdem olduğu, aslolan o kişilerin demesiyle bir şey olmuyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz anlamına gelmiyor. Cevap vermek küçük düşürür o yüzden kafaya takmadan işlere kafa yormanız daha faydalı ve zihnen de sinirden stresten uzak tutacaktır.
Şiddet dolu konuşmaları yargılar ne kadar doğruya götürebilir ki kendinize zarar vermekten başka? Şiddet aynı içki içmek gibi kötülüklerin başında gelir Yav iyi niyetli konuşmak varken neden vurmalı kırmalı bir dil kullanıyoruz ki.. Anlamadığım tek şey uysalca neden Siyasete ulaşamıyoruz. Partilerimizin Ülkemizin daha iyi yönetme şekilleri var evet, ama bu demek değil ki şiddetle yöneteceğiz. Ben buna karşı çıkarım işte Doğru siyaset Doğru temel taşını koyunca ağırlaşır ve bana kalırsa Siyaset böyle yapılmamalıHocam ne susmasından bahsediyorsun Allahını seversen. Bunların karşısında susarsan , değişik rollere girer hepsi. Vurcan kafasına susturcan bunları.
Vurup kırmak acizlerin işi hayatta hiç bi başarısı olmayan şiddet eğilimli kişilerin işi sizi tanımam ama kendinizi bu şekilde tanıttığınız için teşekkür ederim. Sizi ciddiye almıyorumHocam ne susmasından bahsediyorsun Allahını seversen. Bunların karşısında susarsan , değişik rollere girer hepsi. Vurcan kafasına susturcan bunları.
Gördünüz mü kim racon kesiyor MAFYA dilindeŞiddet dolu konuşmaları yargılar ne kadar doğruya götürebilir ki kendinize zarar vermekten başka? Şiddet aynı içki içmek gibi kötülüklerin başında gelir Yav iyi niyetli konuşmak varken neden vurmalı kırmalı bir dil kullanıyoruz ki.. Anlamadığım tek şey uysalca neden Siyasete ulaşamıyoruz. Partilerimizin Ülkemizin daha iyi yönetme şekilleri var evet, ama bu demek değil ki şiddetle yöneteceğiz. Ben buna karşı çıkarım işte Doğru siyaset Doğru temel taşını koyunca ağırlaşır ve bana kalırsa Siyaset böyle yapılmamalı
Ne anlatıyorsun sen babacanVurup kırmak acizlerin işi hayatta hiç bi başarısı olmayan şiddet eğilimli kişilerin işi sizi tanımam ama kendinizi bu şekilde tanıttığınız için teşekkür ederim. Sizi ciddiye almıyorum
Yutkunarak Siyaset yapmaktansa Özgürce Hakça Neyse Savunduğumuz Durumlar açık ve Şeffaf bir şekilde savunma yapılmalı tartışmalar da Şeffaf olmak iyidir. Su gibi berrak alfabemiz var 29 harften oluşan, bir çok kelime Turetmek bu kadar mı zor iyi niyetli? Bence iyi Siyaset yapmak için iyilik alimi de olmak gerekmiyor böyle uysal konuşmak bizi kurtaracak