I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Bazı hataları olmuştur ama hata yapmadan düştüğün yerden kalkamazsınAh Semih ahh. Öğrenemedi gitti şu oyunu bir türlü
Bazı hataları olmuştur ama hata yapmadan düştüğün yerden kalkamazsınAh Semih ahh. Öğrenemedi gitti şu oyunu bir türlü
Hata üstüne hata. Hata üstüne hataBazı hataları olmuştur ama hata yapmadan düştüğün yerden kalkamazsın
Yap da asıl tepkiyi o zaman görHAydaaa ben bunu haber yapmaz mıyımmm ???
İki tarafada karşı medya sjhsjjsjsjsjsjYap da asıl tepkiyi o zaman gör
İllaki düştüğü yerden kalkacak arkasındayımHata üstüne hata. Hata üstüne hata
İki tarafada karşı medya sjhsjjsjsjsjsj
Şuan semih oyunda mı değil mi?İllaki düştüğü yerden kalkacak arkasındayım
Nasipte varsa oyundadır yoksa değildirŞuan semih oyunda mı değil mi?
Bir ara eşiyle oyundaydı büyük kavga etmiştikNasipte varsa oyundadır yoksa değildir
Ben eski defterleri açmayalım diyorum siz ne diyorsunuzBir ara eşiyle oyundaydı büyük kavga etmiştik
Yok ya şakalaşıcazBen eski defterleri açmayalım diyorum siz ne diyorsunuz
O konunun şakası olmaz o konuda haklıydılarYok ya şakalaşıcaz
Yoo değildiler üyeleri bile söylediO konunun şakası olmaz o konuda haklıydılar
İlla gel tartışalım diyorsun yani ?Yoo değildiler üyeleri bile söyledi
Olayı biliyor musunuz ? Anlatın bildiğiniz gibi bende düzelteyim yanlışlarıİlla gel tartışalım diyorsun yani ?
Olayı biliyorum anlatmaya da gerek duymuyorumOlayı biliyor musunuz ? Anlatın bildiğiniz gibi bende düzelteyim yanlışları
Ne kadar yanlış bildiğinizi tahmin edebiliyorum kusura bakmayın ama kendi üyeleri bile bana hak verdi ise nasıl haksız olabilirimOlayı biliyorum anlatmaya da gerek duymuyorum
Hocam ben de üyeyim ben hak vermiyorumNe kadar yanlış bildiğinizi tahmin edebiliyorum kusura bakmayın ama kendi üyeleri bile bana hak verdi ise nasıl haksız olabilirim
Allahın aşkına anlat sana ne dedilerHocam ben de üyeyim ben hak vermiyorum
Hocam ben olayı gördüm direkt sen ne anlatıyorsun ?Allahın aşkına anlat sana ne dediler