Darbe.... (1 Kişi İçeride)

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Büyüğüz tabi. Ben kendi fikirlerimle konuşuyorum seninde kendı fıkırlerınle konusmanı tavsiye ediyorum. Ss alıp gruba atıpta ne yazayım dıye direktifler almaması denemelisin. Hadi by
Bak gruba sor eğer öyle bişey varsa ne desen kabulum yoksada kabul edicekmisin hafife alma beni ağır gelirim kimsenin lafıyla hareket etmem

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kimse salmadı baktım tımar lazım tımar ettim gidiyorum
Sen kendini tımar et ilkönce. Buraya kendine hakaret ettirmeye gelmıssın, aksamdan beri sana demediğim laf kalmadı, yuzune tükürmediğim kaldı hala konuşuyorsun. Gerçi yuzune tukursek şükür dersin.. daha fazla hakaret duymak istersen Baska yöntemler platformlar denemelisin. Bız oralarda da varız

Emo’ji

Üye
Vatandaş
İyi ki bu oyunu indirdim kendimi merak ederdim hep sayenizde akıl görüş fikir olarak yukarda gördüm daha fazla seviyenize inemicem derdi olan benle muhatap olsun kimsenin lafıyla gelmedim kimsenin lafıyla hareket etmem havlamayı bilmem sizde çok havlamayın ✋😊

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sen kendini tımar et ilkönce. Buraya kendine hakaret ettirmeye gelmıssın, aksamdan beri sana demediğim laf kalmadı, yuzune tükürmediğim kaldı hala konuşuyorsun. Gerçi yuzune tukursek şükür dersin.. daha fazla hakaret duymak istersen Baska yöntemler platformlar denemelisin. Bız oralarda da varız
Sen hakaret edersin ben etmem sana öyle laflar söyledim ki hakaretle cevap verdin seviye farkı dostum

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İyi ki bu oyunu indirdim kendimi merak ederdim hep sayenizde akıl görüş fikir olarak yukarda gördüm daha fazla seviyenize inemicem derdi olan benle muhatap olsun kimsenin lafıyla gelmedim kimsenin lafıyla hareket etmem havlamayı bilmem sizde çok havlamayın ✋😊
Senin çok fazla süren yok bu kafayla zaten takıl biraz sen hadi