Ne olayını gördün Ayşegül başkan ile ben vardım ne anlatıyon be abi gözünü seveyim be ablaHocam ben olayı gördüm direkt sen ne anlatıyorsun ?
Ne olayını gördün Ayşegül başkan ile ben vardım ne anlatıyon be abi gözünü seveyim be ablaHocam ben olayı gördüm direkt sen ne anlatıyorsun ?
Forum sohbet alanı 63. Sayfaya gitmeni öneririmNe olayını gördün Ayşegül başkan ile ben vardım ne anlatıyon be abi gözünü seveyim be abla
He ok ordan sana ben konuyu özelden anlatayım da içinde gerçekler kalmasınForum sohbet alanı 63. Sayfaya gitmeni öneririm
Anlatılacak bir konu yok bence uzarsa kalpler kırılırHe ok ordan sana ben konuyu özelden anlatayım da içinde gerçekler kalmasın
Gerçekleri öğrenmek kalp kıracaksa...Anlatılacak bir konu yok bence uzarsa kalpler kırılır
Kalsın eyvAllahGerçekleri öğrenmek kalp kıracaksa...
Bu bilgi icin teşekkür ederim yürek medya ömrüm boyunca unutmayacağım bunu-Oyun içinde oyuncuları isyana teşvik etmek ve oyun içinde isyan çıkarmak.
Uzun süreli ceza durumu gerektiren haller
Sjsjjsjsjs sağolun başkanımBu bilgi icin teşekkür ederim yürek medya ömrüm boyunca unutmayacağım bunu
Fatih nasılsın canımBekircann kim ? Sen kimsin ?
Az daha bu forumu boş muhabbetinle doldurursan, postuna yorum atacak adam bile bulamayıp sıkılıp gideceksin.
Şansını zorlama çocuk, işine bak.
Röportaj dan cekiliyorumMERHABA DEĞERLİ VATANDAŞLAR;
**"TARAFSIZLIK BİLDİRGESİ" YAYINLANMASI SONUCU TAKVİMLER DEĞİŞTİRİLMİŞTİR, ADINI DEĞİŞTİRİP BAŞKA BİRİYLE KARŞILAŞMAK İÇİN SON ÇAĞRI BU KONUNUN ALTINA MESAJ YAZMANIZ GEREKMEKTEDİR !**
SALI; @Ahmet Reis. - @Beratkılıç (13 Ağustos)
PERŞEMBE; @alikerem - @Athena35 (15 Ağustos)
SALI; @Kaan_Çelik - @E Y M E N B S M (20 Ağustos)
PERŞEMBE; @agitbaşkan - @bekircann (22 Ağustos)
Adını Değiştirmek İsteyenler Sadece Bu Konu Altına Mesaj Yazmalıdırlar !!!
Örnek: Adımın xxx kullanıcısı ile yan yana olmasını istiyorum.
Eğer yazdığınız kullanıcı "değiştirmeyi onaylıyorum" yanıtını verir ise ilgili kullanıcılara tarih ve saatleri verilir.
YÜREK MEDYA - BOL SÖYLEŞİ BOL KAOS
beni de biriyle eşleştirsenize
bilgem göktürkKiminle eşlenmek istersiniz söyleşi vs de ?
pardon kara fatmabilgem göktürk