Bb Vali Makamlarının İncelenmesi Hakkında (1 Kişi İçeride)

ismaildkul

Üye
Vatandaş
Vallahi darbe dönemi, darbede başarılı olmuş. Oyun başkanı indirilmiş, gkk başkanı yoldan geçen birini valide yapabilir sen geç valisin der 😂😂boşverin anın tadını çıkarın.
Kurallar açık ve nettir.
Kimse kafasına göre kuralları esnetemez.
Makamları kurallara göre teslim etmek sayın gkk başkanının sorumluluğudur.
Herkesin sorumluluğunu yerine getirmesini rica ediyoruz...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Yine de darbe yaparken halkın yanında olacağınızı, halkı koruyacağınızı söylüyordunuz. Madem halkı bu kadar önemsiyorsunuz, neden liyakatten uzak ve keyfi atamalar yapıyorsunuz? Halkın gerçek ihtiyaçlarını karşılamak için en uygun ve yetkin kişileri atamanız gerekiyor 😉

A

A K G

Ziyaretçi
Bunlar bilgem bahar, kara fatma, bilgem göktürkünmü tespiti hangisi? 3 kişi var çünkü

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bunlar bilgem bahar, kara fatma, bilgem göktürkünmü tespiti hangisi? 3 kişi var çünkü
Kardeşim gel telegrami değiştirmeden her şeyi atauim hepsini ben ve gerek başkan yardımcısı gerek sözcü gerekse yönetimden üyelerle tespit ettik yalan borcumuz yok 😉

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Keşke milletvekili olarak siz de rica etseniz🙂
Hani milletin vekilisiniz ya
Evet bende söylüyorum rica ettim zaten 😂😂 adam darbeci komutan beyler hata varsa düzeltilir 250 300 kişilik liste hazırladılar olur böyle şeyler çok uğraşmayın vallahi komutanım sinirlenirse tanklar yürür yine 😂😂

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Evet bende söylüyorum rica ettim zaten 😂😂 adam darbeci komutan beyler hata varsa düzeltilir 250 300 kişilik liste hazırladılar olur böyle şeyler çok uğraşmayın vallahi komutanım sinirlenirse tanklar yürür yine 😂😂
Bu kadar büyük bir listeyi hazırlarken hata yapılması elbette mümkün olabilir. Ancak, önemli olan bu hataların hızla düzeltilmesi ve sürecin adil yürütülmesidir 1.de itiraz ettik sonra neden atamalar halen aynı şekilde devam etti Kapsamlı bir değerlendirme yapılması gerektiği aşikar

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
keyfimizin kahyası eymen gene bilgemcikle bişeler deniyor :D istediğimizi atarız aldır görevden gene atarız :D

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Geldi yine.Elemanlarla bir şey konuşulmuyor ki iki laf edince yazdıkları hemen bilgem gara Fatma öhhğoğö o kadar boşsunuz ki kulağınıza eğilip bağırsam beyninize o ses ulaşmaz
Abim sen yenimi geldin. Sana buraya gel hakaretmi et dediler. Doğru söyle seni kim yolladı.