❗️Atamalarda yasanan sorunlar ve Umursamazlık❗️ (7 Kişi İçeride)

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
darbe aşama aşama gittiği için önce sizi bitirdik sonrasına sonra bakıyok işte yavaş yavaş acelen mi var :D daha 1 hafta olmadı amma ağladın dur 1 ay çekecen bunu daha :D
Darbeyi aşama aşama yapmak halkın düzenine saygısızlığın bir göstergesidir. Eğer bir yönetim bu kadar plansız ve hazırlıksız bir şekilde hareket ediyorsa uzun vadede başarı şansı da yoktur 😁🤷‍♂️

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Sayın Yönetim, Değerli Kamuoyu;
❗️❗️❗️
Darbe komitesinin müdahalesinden günler geçmesine rağmen, belediye başkanlığı koltukları hala boş durumda ve liyakata dayalı atamaların yapılmamış olması artık kabul edilemez bir duruma gelmiştir. Bu pozisyonlar, ehil kişilere verilmesi gereken en kritik görevlerdir ve bu makamların boş bırakılması, vatandaşların devlete olan güvenini yerle bir etmektedir. Ama maalesef, darbe komitesi verilen süre zarfında bu atamaları layıkıyla yapamamıştır.

Darbe komitesine yönelik baskılar artık daha da artırılmalıdır. Liyakat ilkesinin yok sayılması, sadece geçici değil, uzun vadeli yıkıcı sonuçlar doğuracaktır. Bu yüzden, bu konuda adım atılmadığı takdirde, daha radikal tedbirlerin gündeme geleceği açıktır.

Oyun yönetimini, darbe komitesi üzerinde baskıyı artırmaya davet ediyoruz. Darbe komitesinin atamalardaki başarısızlığı ve yönetim krizinin devam etmesi, oyunun geleceğini tehlikeye atmaktadır. Bu nedenle, darbe komitesine baskı yaparak, demokrasiyi yeniden tesis etmeleri yönünde adımlar atılmasını sağlamak hayati önem taşımaktadır.❗️❗️❗️
@BaşkanOnline

Demiş ki biz o baskıyi kurmayı beceremedik, sayın yönetim siz kurun bizim yerimize 😃

Ayrıca koltukların durumu, kimi atadığımız seni hiç alakadar etmez 😃

He diyorsan ki biz koltuk istiyoruz, forumda itaat konulu bir konu açarsan partindeki tüm bireyler makam sahibi olacaktır ,😃

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Demiş ki biz o baskıyi kurmayı beceremedik, sayın yönetim siz kurun bizim yerimize 😃

Ayrıca koltukların durumu, kimi atadığımız seni hiç alakadar etmez 😃

He diyorsan ki biz koltuk istiyoruz, forumda itaat konulu bir konu açarsan partindeki tüm bireyler makam sahibi olacaktır ,😃
Benim ve partimin derdim koltuk kapmak değil 😉 halkın haklarını savunmak. Sizin yapamadığınızı itiraf etmeniz, yönetim olarak zayıflığınızı gösteriyor. 🤗

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Benim ve partimin derdim koltuk kapmak değil 😉 halkın haklarını savunmak. Sizin yapamadığınızı itiraf etmeniz, yönetim olarak zayıflığınızı gösteriyor. 🤗

E siz yapsaydiniz 😃 elinizi kolunuzu mu bağladık 😃

Birşeylerin ağlayarak değil de strateji ile olacağını öğrenene kadar , burada tek başına saçmalamaya devam et 😃

Oyun belli, kurallar belli.

Sizi bu hale getiren liderleriniz gelip itaat ettiğini söyleyene kadar da bu düzen böyle .

Haydi hayırlı geceler.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

Birşeylerin ağlayarak değil de strateji ile olacağını öğrenene kadar , burada tek başına saçmalamaya devam et 😃

Sizi bu hale getiren liderleriniz gelip itaat ettiğini söyleyene kadar da bu düzen böyle .

Haydi hayırlı geceler.
yav boşta kalan belediyelere sahipsizleri atamak görevin senin ! ne anlatıyon ereni falan ata işte istifa falan ederler biraz dalga geçeriz gerçi etmez bu 2 kuruş için kalır :D

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş

Haydi hayırlı geceler.
👋🏻👋🏻👋🏻