❗️Atamalarda yasanan sorunlar ve Umursamazlık❗️ (5 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
sabah ultimatom yediğini görünce beceriksiz olduğunu bir kez daha anladım sen kimsin darbe yapacaksın, sen sadece dostunu sırtından bıçaklayıp tek gücü eline almak isterken rezil olan biri olarak oyunda tanınacaksın

Kendi üyelerini kandirabilirsin ancak bu şekilde be Semih 😃
Görünen köy kılavuz istemez.

Siz ablanla çift tarafli oynamak için birbirinize saydirmaya devam edebilirsiniz, buralar bize emanet 😃

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Kendi üyelerini kandirabilirsin ancak bu şekilde be Semih 😃
Görünen köy kılavuz istemez.

Siz ablanla çift tarafli oynamak için birbirinize saydirmaya devam edebilirsiniz, buralar bize emanet 😃
Görünen belli köy belli. Yaptın mı yaptın hem de bunu Murat'ın dediğine göre sen adamın oyun başkanı adaylığını istedin, adamı sen bıçakladın. Kim ne taraflı kaç taraflı belli olmuyor Fatih. :)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Kimsenin ağladığı yok adamlar oyun açığını dile getiriyor, senin beceriksizliğini dile getiriyor.

Zoruna mı gitti :)

Zoruma gidecek bir durum mu var sence ? 😃
Biz de keyifler 10 numara 😃

Sabırla hatalarınızı anlayıp barışma için post açacağınız günü bekliyoruz 😃

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Keyfi darbe olduğunu söylemiştik madem darbeye hazır değildiniz neden darbe yapılıyor ❔️❗️
Canımız.istedi yaptık . Yapabilen varsa buyursun yapsın darbe.Bu kaç etti açtığın konu şu forumu boş konularla doldurmaktan bence yönetim sana da bir uyarı verse cok güzel olur

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Sabırla hatalarınızı anlayıp barışma için post açacağınız günü bekliyoruz 😃

al sana post

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

al sana post

Ağlamaya devam edin 😃 bunu da çözeriz 😃 sonra yine aglarsiniz 😃 gelecek ay yine yeneriz yine aglarsiniz 😃😃

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kime verdi uyarıyı 😁😁
Hepsinin zamanı var makam ve atamalarında o kadar çok makam var ki yakında sizlerden birilerine de başımızın gözümüzün sadakasını dağıtmak için makam yazmaya başlıyoruz çok ağladınız tamam sus payını alacaksınız. Söyle hadi nereden vekillik istiyorsun 😉

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bunlarda iyice bana benzedi her gün bir ültimatom yiyorlar. Ee kınadığını görmeden gitmezmiş insanoğlu. Arada bir fark var ben haksız ve taraflı kişilerden ültimatom yiyordum siz tarafsız yönetimden yiyorsunuz. Hiç üzülmüyorum. Daha çok egleneceğiz belli. Hadi çalışın. 😂😂

T U L K A S V2

Üye
Vatandaş
Bunlarda iyice bana benzedi her gün bir ültimatom yiyorlar. Ee kınadığını görmeden gitmezmiş insanoğlu. Arada bir fark var ben haksız ve taraflı kişilerden ültimatom yiyordum siz tarafsız yönetimden yiyorsunuz. Hiç üzülmüyorum. Daha çok egleneceğiz belli. Hadi çalışın. 😂😂
Sen daha iyi çalışıyordun bence