❗️Atamalarda yasanan sorunlar ve Umursamazlık❗️ (3 Kişi İçeride)

Cahit Suphi KANBEROĞLU

YAZAR
Vatandaş
Sayın Yönetim, Değerli Kamuoyu;
❗️❗️❗️
Darbe komitesinin müdahalesinden günler geçmesine rağmen, belediye başkanlığı koltukları hala boş durumda ve liyakata dayalı atamaların yapılmamış olması artık kabul edilemez bir duruma gelmiştir. Bu pozisyonlar, ehil kişilere verilmesi gereken en kritik görevlerdir ve bu makamların boş bırakılması, vatandaşların devlete olan güvenini yerle bir etmektedir. Ama maalesef, darbe komitesi verilen süre zarfında bu atamaları layıkıyla yapamamıştır.

Darbe komitesine yönelik baskılar artık daha da artırılmalıdır. Liyakat ilkesinin yok sayılması, sadece geçici değil, uzun vadeli yıkıcı sonuçlar doğuracaktır. Bu yüzden, bu konuda adım atılmadığı takdirde, daha radikal tedbirlerin gündeme geleceği açıktır.

Oyun yönetimini, darbe komitesi üzerinde baskıyı artırmaya davet ediyoruz. Darbe komitesinin atamalardaki başarısızlığı ve yönetim krizinin devam etmesi, oyunun geleceğini tehlikeye atmaktadır. Bu nedenle, darbe komitesine baskı yaparak, demokrasiyi yeniden tesis etmeleri yönünde adımlar atılmasını sağlamak hayati önem taşımaktadır.❗️❗️❗️
@BaşkanOnline
Seninde her şeye itirazın var. Biraz kendine itiraz etmeyi denesene hatalarını görürsün belki

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş

Makamları sadaka gibi dağıtıyorsunuz aldırma gönül aldırma demek lazım herslde liyakat kimsenin umurunda değil cunki🤷‍♂️

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kendi hatalarımı görüp düzeltiyorum sen bak işine asıl mesele başkalarının hatalarını görüp onları düzeltmektir
sen hiçbirşeyi düzeltemezsin sadece büyüklerin forumda ban yeme korkusundan sana attırır sende gelir buraya atarsın çocuk aklınla bir iş başarıyormuş gibi hissetme kendini :D maşa etmesin bilgeme söyle seni kendi yazamıyor korkusundan bu arada merak etme bi makam sadakası yakında geliyor sizlere :)

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş

Makamları sadaka gibi dağıtıyorsunuz aldırma gönül aldırma demek lazım herslde liyakat kimsenin umurunda değil cunki🤷‍♂️
Başkan, düşüncelerinizi gerekli şekilde yazdınız çizdiniz bu kadar uzatmanın bir anlamı olmadığını siz de biliyorsunuz aslında ama ısrarınızı sürdürmek için dolaylı olarak yineliyorsunuz.
Demokrasi ile bağdaştırdığınız bir çok şeyin lafıgüzaftan ibaret olduğu halde vatandaşımızın kararına saygı duymayıp kendinizce ve çevrenizdekilerle karalama kampanyası yapma uğraşındasınız.(gereksiz çaba)
Liyakat dediğinizi oyunda sadece eğitim ile ölüçülebilir olduğunu görüyorsunuz, halbuki liyakat kendisine iş verilmeye uygun kişidir bizde bu şekilde değerlendirme yapıp atama gerçekleştirdik eğtimden dem vurmanız liyakat için yetersiz bir kriterdir.
Ancak oyun kuralları gereği eğitim şartlarını taşıyan başkanlarımızın gerekli atamaları yapılmaktadır.
Uyarınız, çabanız ve anlayışınız için teşekkür eder oyunun keyfini çıkartabilmenizi dilerim.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
sen hiçbirşeyi düzeltemezsin sadece büyüklerin forumda ban yeme korkusundan sana attırır sende gelir buraya atarsın çocuk aklınla bir iş başarıyormuş gibi hissetme kendini :D maşa etmesin bilgeme söyle seni kendi yazamıyor korkusundan bu arada merak etme bi makam sadakası yakında geliyor sizlere :)
Ne korku ne de makam peşindeyim Gerçekleri dile getirmek için ne birine ihtiyaç duyarım ne de bir koltuğa. Sadaka değil hakkımız olanı aliriz biz 👋🏻

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Karalama kampanyası değil, adalet için mücadele veriyorum gereksiz de bir çaba görmüyorum Liyakat sadece eğitimle değil bilgi tecrübe ilede ölçülür. Eğer atamalarınız bu kriterlere uygun yapılmış olsaydı, şikayetler olmazdı. Vatandaşımızın kararına saygı duyuyorum ancak yanlışları dile getirmekten de geri durmayacağım. Keyfi bir yönetim değil, adaletli adaletli bir oyun oynayalim diye burdayiz
Teşekkürler
Başkan, düşüncelerinizi gerekli şekilde yazdınız çizdiniz bu kadar uzatmanın bir anlamı olmadığını siz de biliyorsunuz aslında ama ısrarınızı sürdürmek için dolaylı olarak yineliyorsunuz.
Demokrasi ile bağdaştırdığınız bir çok şeyin lafıgüzaftan ibaret olduğu halde vatandaşımızın kararına saygı duymayıp kendinizce ve çevrenizdekilerle karalama kampanyası yapma uğraşındasınız.(gereksiz çaba)
Liyakat dediğinizi oyunda sadece eğitim ile ölüçülebilir olduğunu görüyorsunuz, halbuki liyakat kendisine iş verilmeye uygun kişidir bizde bu şekilde değerlendirme yapıp atama gerçekleştirdik eğtimden dem vurmanız liyakat için yetersiz bir kriterdir.
Ancak oyun kuralları gereği eğitim şartlarını taşıyan başkanlarımızın gerekli atamaları yapılmaktadır.
Uyarınız, çabanız ve anlayışınız için teşekkür eder oyunun keyfini çıkartabilmenizi dilerim.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Karalama kampanyası değil, adalet için mücadele veriyorum gereksiz de bir çaba görmüyorum Liyakat sadece eğitimle değil bilgi tecrübe ilede ölçülür. Eğer atamalarınız bu kriterlere uygun yapılmış olsaydı, şikayetler olmazdı. Vatandaşımızın kararına saygı duyuyorum ancak yanlışları dile getirmekten de geri durmayacağım. Keyfi bir yönetim değil, adaletli adaletli bir oyun oynayalim diye burdayiz
Teşekkürler
Tüm bu saydığın eğitim tecrübe liyakat sende varmı başkan madem vardı bunu oyun içinde neden sergilemiyorsun burada boş çaba veriyorsun darbe yönetimi tüm aksaklıklara rağmen yönetimi elinde tutmaya devam edecektir.Darbe Senaryosu noktalana kadar maalesef kendinine başka uğraşlar bulmalısın buranın istihap haddi doldu

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Tüm bu saydığın eğitim tecrübe liyakat sende varmı başkan madem vardı bunu oyun içinde neden sergilemiyorsun burada boş çaba veriyorsun darbe yönetimi tüm aksaklıklara rağmen yönetimi elinde tutmaya devam edecektir.Darbe Senaryosu noktalana kadar maalesef kendinine başka uğraşlar bulmalısın buranın istihap haddi doldu

Yeterli eğitim tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum ancak bu özelliklerinizi sorgulamak yerine, mevcut aksaklıkları çözmeye odaklanmalısınız. Boş çabalar yerine,
yönetiminizi sağlamlaştırmanız gerektiğini unutmayın Başkan.
Oyun yönetimide her şeyi açıklamış durumda 😁🤗