A
A K G
Ziyaretçi
zaten bunca uğraş niye bilge kara göktürk bahar fatma emir veriyor bunlarda uyguluyorDikkat çekmeye çalışıyor
zaten bunca uğraş niye bilge kara göktürk bahar fatma emir veriyor bunlarda uyguluyorDikkat çekmeye çalışıyor
Zeki olduğunu düşündüğümden değil başka ülkede yaşayan vpn i açık unuttuğu için öyle sanan ali kerem adaletin önemini bildiğimden eleştiriyorum. Kendinizi geliştirmek ve gerçek sorunları çözmek için daha fazla çaba göstermelisinizkendini çok zeki sanıyor
xkqoskkqoadkbu moyinyo şey değil mi sanki benden önce cl çıkıyodunuz
hmmZeki olduğunu düşündüğümden değil başka ülkede yaşayan vpn i açık unuttuğu için öyle sanan ali kerem adaletin önemini bildiğimden eleştiriyorum. Kendinizi geliştirmek ve gerçek sorunları çözmek için daha fazla çaba göstermelisiniz
11 yıldır bizi istemeyen yapı var bu ligin gerçekliği yok diyen 17 yıldır şl aşamalarında hep elenen ordada bizi 17 yıldır istemeyen bir yapı var diyen bir başkanın getirdiği bir hoca karşimbu moyinyo şey değil mi sanki benden önce cl çıkıyodunuz
Gelmesin senden selamtamam eymen ablana selam söyle
ne kadar üzüldümGelmesin senden selam
he tm11 yıldır bizi istemeyen yapı var bu ligin gerçekliği yok diyen 17 yıldır şl aşamalarında hep elenen ordada bizi 17 yıldır istemeyen bir yapı var diyen bir başkanın getirdiği bir hoca karşim
Yok bugün Çarşamba mübarek gün@AVNİ (V2) bunlara sovkmi
ben anlamam mübarek gün bilgeye istek atm az dur cjwjsjddYok bugün Çarşamba mübarek gün
Hdhdbddhbdb bulaşmasana milleteben anlamam mübarek gün bilgeye istek atm az dur cjwjsjdd
ee onlar bulaşıyo filozofHdhdbddhbdb bulaşmasana millete
Herkes yediğinden ikram ederee onlar bulaşıyo filozof
fakir işi o ben yediğimi mesela vermem gider ona başka bişey söylerim yada gitsin kendine alsın oda niye ikram edeyimHerkes yediğinden ikram eder
Hddhhdbdbfakir işi o ben yediğimi mesela vermem gider ona başka bişey söylerim yada gitsin kendine alsın oda niye ikram edeyim
neyse ya ben doktorum 1-2 güne istifa etcem size istifa etmedim dicem okHerkes yediğinden ikram eder
Hshshhsh (ne alaka yaw)neyse ya ben doktorum 1-2 güne istifa etcem size istifa etmedim dicem ok