❗️Atamalarda yasanan sorunlar ve Umursamazlık❗️ (9 Kişi İçeride)

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın Yönetim, Değerli Kamuoyu;
❗️❗️❗️
Darbe komitesinin müdahalesinden günler geçmesine rağmen, belediye başkanlığı koltukları hala boş durumda ve liyakata dayalı atamaların yapılmamış olması artık kabul edilemez bir duruma gelmiştir. Bu pozisyonlar, ehil kişilere verilmesi gereken en kritik görevlerdir ve bu makamların boş bırakılması, vatandaşların devlete olan güvenini yerle bir etmektedir. Ama maalesef, darbe komitesi verilen süre zarfında bu atamaları layıkıyla yapamamıştır.

Darbe komitesine yönelik baskılar artık daha da artırılmalıdır. Liyakat ilkesinin yok sayılması, sadece geçici değil, uzun vadeli yıkıcı sonuçlar doğuracaktır. Bu yüzden, bu konuda adım atılmadığı takdirde, daha radikal tedbirlerin gündeme geleceği açıktır.

Oyun yönetimini, darbe komitesi üzerinde baskıyı artırmaya davet ediyoruz. Darbe komitesinin atamalardaki başarısızlığı ve yönetim krizinin devam etmesi, oyunun geleceğini tehlikeye atmaktadır. Bu nedenle, darbe komitesine baskı yaparak, demokrasiyi yeniden tesis etmeleri yönünde adımlar atılmasını sağlamak hayati önem taşımaktadır.❗️❗️❗️
@BaşkanOnline
970B8F83-6070-44F8-87E7-ACDD6B6B4445.jpegEymen başkanım biz ne yapıyorsak halkı yanımıza alarak yapıyoruz var ise yanlışımız cevabını böyle her yerde yazıp durma meydana çık ya seçim ile yada halkı yanına al darbeni yap darbe başında her şey yol şöyle oldu böyle oldu olur dedim hatadır demokrasi meleği olan sizler bir paylaşım yaparsınız ama görüyorum ki yalandan ibaretsiniz bir bak hangi partinin üyesi ne yapmış

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 17334Eymen başkanım biz ne yapıyorsak halkı yanımıza alarak yapıyoruz var ise yanlışımız cevabını böyle her yerde yazıp durma meydana çık ya seçim ile yada halkı yanına al darbeni yap darbe başında her şey yol şöyle oldu böyle oldu olur dedim hatadır demokrasi meleği olan sizler bir paylaşım yaparsınız ama görüyorum ki yalandan ibaretsiniz bir bak hangi partinin üyesi ne yapmış
Biz zaten meydandayız 😁

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Ben sizin iyilik meleği olduğunuz için sizin itiraz etmenizi beklerdim herşeyi araştırıyorsunuz ya
İyilik meleği değilim başkan adaletsizlik karşısında herkesin yaomasi gereken duruşu sergiliykrum itiraz etseydin tutan mı vardı seni bunh bana dert yanana kadar yönetime dert yan
Ben açtığım konularda sizden biseh beklemedim her şeyi yönetime söyledim ki sağolsunlae onlarda gereken tüm cevaplari verdiler yani bir seyler yaptik kabullenin wrtik 👋🏻
3 kez uyarı yediniz

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İyilik meleği değilim başkan adaletsizlik karşısında herkesin yaomasi gereken duruşu sergiliykrum itiraz etseydin tutan mı vardı seni bunh bana dert yanana kadar yönetime dert yan
Ben açtığım konularda sizden biseh beklemedim her şeyi yönetime söyledim 👋🏻
Sana az önce de söyledim adaletsizlik diye savunduğun konu, olay, sorun bunları anlat

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Git bak bakalım ben ne demişim oyun buna hazır değil dedim bizde hazır değiliz sizde hazır değildiniz dedim amaa gözleri sadece işlerine geleni görüyor
Yav senin söylediklerinle, savunduğun örtüşmüyorki. Sen kendinle çelişiyorsun. Eymen sen ne anlatın, ne anlattığını kendın anlıyon mu. Kardeşim seni birilerinin yönlendirdiği apaçık belli, suan yanlarında yok sanırım, konusamıyorsun çünkü😄😄

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben açtığım konularda sizden biseh beklemedim her şeyi yönetime söyledim ki sağolsunlae onlarda gereken tüm cevaplari verdiler yani bir seyler yaptik kabullenin wrtik 👋🏻
3 kez uyarı yediniz
Başkan biz kendi işimizi beraberce çözüyoruz öyle böyle şöyle planlar yaparak değil

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Yav senin söylediklerinle, savunduğun örtüşmüyorki. Sen kendinle çelişiyorsun. Eymen sen ne anlatın, ne anlattığını kendın anlıyon mu. Kardeşim seni birilerinin yönlendirdiği apaçık belli, suan yanlarında yok sanırım, konusamıyorsun çünkü😄😄
Yaw bak sana diyorum ben kendim yaptığımdan eminim her şeyi, hadi sende bul oyunu bırakacam👋🏻