Ş
Şimal nazzz
Ziyaretçi
Kendi haline bırakıcazEe nabacaz ya, nasıl olacak bu çocuk.
Kendi haline bırakıcazEe nabacaz ya, nasıl olacak bu çocuk.
Güzel süreç için;
@Fatih TUTUK
@Emreİzmir
@Sso
@KÜR-ŞAD
sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Zorda olsa darbe gerçekleşti fakat yönetiriken bazı sorunlar yaşandı Yürek Medya ve kendi adıma tebrik ediyorum.
Tamamdır.Ekli dosyayı görüntüle 17349
Siz bir destek üzerinden bize ulaşın bakalım.
İstifalarınızı bekliyorum hadiii
Rp oyununda rp yaptığı için bir medya kuruluşunun kapanması bence mantıksız oldu. Darbeye karşı çıkanlar tabiki bu durumu kendileri için zafer olarak göreceklerdir.Ekli dosyayı görüntüle 17349
Ne zafer olarak gorucem ki, banane kapansın yada kapanmasın. Sadece gereksiz paylaşımları vardı. Yoksa medya olmalı zatenRp oyununda rp yaptığı için bir medya kuruluşunun kapanması bence mantıksız oldu. Darbeye karşı çıkanlar tabiki bu durumu kendileri için zafer olarak göreceklerdir.
Arkadaşı tanımıyorum bencede gereksiz paylaşımları ama kendince eğleniyor.Ne zafer olarak gorucem ki, banane kapansın yada kapanmasın. Sadece gereksiz paylaşımları vardı. Yoksa medya olmalı zaten
Ben bilmem göreceğim o istifayı, insanlar gece gündüz emek verip puan kasıp vali oluyor valiliklerini alıyorsunuz adalet öyle değil böyle olur işte sayın cumhurbaşkanımHangi birinden istifa edeyim kardeşim bizdeki de bilek
Bura sorun yalan beyan vermesinden.Rp oyununda rp yaptığı için bir medya kuruluşunun kapanması bence mantıksız oldu. Darbeye karşı çıkanlar tabiki bu durumu kendileri için zafer olarak göreceklerdir.
Çok mutlu oldumEkli dosyayı görüntüle 17349
Hayır yok ama oyunda bir A Haberimiz olsun ne olacakBura sorun yalan beyan vermesinden.
Baskanonline yönetimi ve komiteyi yetersiz bulduğundan darbeyi durdurdu ! Hayırlı olsun, demokrasi galip olsun !
1 Sayfa yazı yazdık, darbe komitesini yetersiz bulduk diye bir mesaj mı var?
Oyundan ulaşamıyorum maalesef foruma bakınızBura sorun yalan beyan vermesinden.
Baskanonline yönetimi ve komiteyi yetersiz bulduğundan darbeyi durdurdu ! Hayırlı olsun, demokrasi galip olsun !
1 Sayfa yazı yazdık, darbe komitesini yetersiz bulduk diye bir mesaj mı var?
Ama bu bize olumsuz geri dönüş olarak geri dönecek.Hayır yok ama oyunda bir A Haberimiz olsun ne olacak