6 AĞUSTOS DARBESİ YÖNETİM MÜDAHALESİ SONUCU SONA ERMİŞTİR. (1 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Her güzel şeyin bir sonu olacak muhakkak emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yönetimin de haklı sebeplerden dolayı darbeyi durdurma kararına saygı duyuyoruz malum sebepler işletme sahibi insanlar için büyük külfiyetler ve yükümlülükleri de beraberinde getirir sizleri çok iyi anlıyorum hocam. Kolaylıklar diliyorum.@BaşkanOnline

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
darbe senaryosu revize edilmeli kısmına katılıyorum bu saatten sonra darbeyi yapan partiler oyundaki cari açığı kapatmak şartıyla bunu gerçekleştirmeli eğitim paketiyse paket vipse vip reklamsa reklam ama bunun karşılığındada istediği gibi atamalarını yapabilmeli veya 2.ci bir senaryo olarak darbe süresi düşürülmeli yada seçimler için farklı bir yol izlenmeli

Eren Bahti

Üye
Vatandaş
Herkesin emeğine sağlık darbe zor ve bizim icin eglenceli gecti ama oyun yönetiminin haklı gerekçeleri yuzunden darbe bitmiş bulunmakta herkese tesekkur ederiz

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Rp oyununda rp yaptığı için bir medya kuruluşunun kapanması bence mantıksız oldu. Darbeye karşı çıkanlar tabiki bu durumu kendileri için zafer olarak göreceklerdir.
Ne zafer olarak gorucem ki, banane kapansın yada kapanmasın. Sadece gereksiz paylaşımları vardı. Yoksa medya olmalı zaten

Büyük Mesut

Tutunamayanlar,altınok başkanı diriliş kurucu👍👍
Vatandaş
Güzel ve keyifli bir süreçti. Oyun içi farklı bir işleyiş tecrübe etmiş olduk. Bir sonraki darbe girişimleri için yol gösterici bir çok olay oldu. Emeği geçen herkesin eline sağlık kaldığımız yerden devam edelim hedef önümüzdeki seçimler başarılar diriliş ittifakı

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Rp oyununda rp yaptığı için bir medya kuruluşunun kapanması bence mantıksız oldu. Darbeye karşı çıkanlar tabiki bu durumu kendileri için zafer olarak göreceklerdir.
Bura sorun yalan beyan vermesinden.
Baskanonline yönetimi ve komiteyi yetersiz bulduğundan darbeyi durdurdu ! Hayırlı olsun, demokrasi galip olsun !

1 Sayfa yazı yazdık, darbe komitesini yetersiz bulduk diye bir mesaj mı var?

B A Y - Z

YÜKSEK MAHKEME HAKİMİ ⚖️ / İLERİ MEDYA PATRONU 🗞️
Vatandaş
Bura sorun yalan beyan vermesinden.
Baskanonline yönetimi ve komiteyi yetersiz bulduğundan darbeyi durdurdu ! Hayırlı olsun, demokrasi galip olsun !

1 Sayfa yazı yazdık, darbe komitesini yetersiz bulduk diye bir mesaj mı var?
Oyundan ulaşamıyorum maalesef foruma bakınız