Teşekkür. (4 Kişi İçeride)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Değerli baskanonline oyuncuları,

31 Ağustos gecesi @Emreİzmir ile goygoy yaparken bir anda aklımıza gelen darbe planını gerçekleştirmeniz de sadece ağzımızdan çıkan bir laf ile bu plana ortak olan, @AG34 @AhmetGn @Kaan_Çelik @Coşkun Karaosmanoğlu @Kürşad Göktürk @Ö Z E R @Kaan Yüksel @bayulker @Kadir Aydın @Emreİzmir @MAGARSUS
@Sso @Şimal nazzz @alikerem
@Hasanc57 ve etiketlemeyi unuttuğum her bir oyuncuya şahsım ve oyuna kattıkları adına teşekkür etmek istiyorum.

İyisiyle , kötüsüyle süreci yönettik, oyuna değişik anlar kazandırdık, tüm oyuncuların da bildiği üzere zaten kazandığımız bir denklemde bunu yapmamızın tek amacı eglenmekti. Biz yeterince zevk aldık ve eğlendik.

Umarım darbeyi yaptığımız oyuncular da bu durumdan zevk almıştır, nihayetinde hepimiz demokratik insanlarız ve oynadığımız sadece bir OYUN 😀

Bir teşekkürü de süreci iki tarafıda kırmadan, adaletli ve güzel bir biçimde yöneten @BaşkanOnline yönetimine etmek gerekir.

Sürece emek vermiş olan tüm oyuncuların emeğine sağlık 😀 (Budun hariç) shhshssh

Kalın sağlıcakla 😀

1.Atanmış Oyun Başkanı 😀

Son düzenleme:

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş

31 Ağustos gecesi @Emreİzmir ile goygoy yaparken bir anda aklımıza gelen darbe planını gerçekleştirmeniz de sadece ağzımızdan çıkan bir laf ile bu plana ortak olan, @AG34 @AhmetGn @Kaan_Çelik @Coşkun Karaosmanoğlu @Kürşad Göktürk @Ö Z E R @Kaan Yüksel @bayulker @Kadir Aydın @Emreİzmir @MAGARSUS ve etiketlemeyi unuttuğum her bir oyuncuya şahsım ve oyuna kattıkları adına teşekkür etmek istiyorum.

İyisiyle , kötüsüyle süreci yönettik, oyuna değişik anlar kazandırdık, tüm oyuncuların da bildiği üzere zaten kazandığımız bir denklemde bunu yapmamızın tek amacı eglenmekti. Biz yeterince zevk aldık ve eğlendik.

Umarım darbeyi yaptığımız oyuncular da bu durumdan zevk almıştır, nihayetinde hepimiz demokratik insanlarız ve oynadığımız sadece bir OYUN 😀

Bir teşekkürü de süreci iki tarafıda kırmadan, adaletli ve güzel bir biçimde yöneten @BaşkanOnline yönetimine etmek gerekir.

1.Atanmış Oyun Başkanı 😀
Bizde teşekkür ederiz alikerem başkanı da etiketleyelim o da sürecin güldüren darbeciydi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

31 Ağustos gecesi @Emreİzmir ile goygoy yaparken bir anda aklımıza gelen darbe planını gerçekleştirmeniz de sadece ağzımızdan çıkan bir laf ile bu plana ortak olan, @AG34 @AhmetGn @Kaan_Çelik @Coşkun Karaosmanoğlu @Kürşad Göktürk @Ö Z E R @Kaan Yüksel @bayulker @Kadir Aydın @Emreİzmir @MAGARSUS
@Sso @Şimal nazzz ve etiketlemeyi unuttuğum her bir oyuncuya şahsım ve oyuna kattıkları adına teşekkür etmek istiyorum.

Kalın sağlıcakla 😀

1.Atanmış Oyun Başkanı 😀
Tarih bizi unutmayacak Atanmış ilk oyun başkanı @Fatih TUTUK ve tüm diriliş ittifakı mensubu dostlara selam olsun güzel eğlendik zaten bu minval üzerine yola çıkmıştık ve başardık.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

@Sso @Şimal nazzz @alikerem
@Hasanc57 ve etiketlemeyi unuttuğum her bir oyuncuya şahsım ve oyuna kattıkları adına teşekkür etmek istiyorum.

Kalın sağlıcakla 😀

1.Atanmış Oyun Başkanı 😀
Emeği geçen bütün başkanlarımi tebrik ederim renk kattigimiza inaniyorum.

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Başkanım çok teşekkür ediyorum. Sükuneti korudunuz. Sürecin güzel geçtiğini inanıyorum hepimiz için güzel bir serüvendi teşekkürler Sayın başkanlar

Eren Duran EMİROĞLU

📝✏️SATIR MEDYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI✏️🐺❤️
Vatandaş
Harika bir dönemdi ama oyun yönetiminin zarara uğraması beni baya bı üzdü seçimlerde tüm diriliş ittifakı üyelerine başarilar.