1 DÖNEMDE 3 BAŞKAN ! (1 Kişi İçeride)

Gökhan Komutan

Bağımsız Başkan
Vatandaş
Boş ver başkan onlar her seçim dönemi çıkar piyasaya şovunu yapar giderler takılma birkaç güne ortadan kaybolacak nasıl olsa
Ben bu oyunu uzun zamandır aktif olarak oynuyorum seçim dönemi de başka zamanda sizler gibi ortaya çıkmıyorum kendinizle karıştırmayın herkesi siz herkese laf atıp bilerek tartışma çıkaran belli başlı kişilersiniz şuan da olduğu gibi şu konuşma oluyorsa sebebi belli kendi kendinizi kandırmayın geçtiğimiz zamanlar olsun ve şu andan sonrada olsun benim kimseyle bir derdim yok olmaz da burası oyun sanal bir ortam herkesin bildiği üzere...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ben bu oyunu uzun zamandır aktif olarak oynuyorum seçim dönemi de başka zamanda sizler gibi ortaya çıkmıyorum kendinizle karıştırmayın herkesi siz herkese laf atıp bilerek tartışma çıkaran belli başlı kişilersiniz şuan da olduğu gibi şu konuşma oluyorsa sebebi belli kendi kendinizi kandırmayın geçtiğimiz zamanlar olsun ve şu andan sonrada olsun benim kimseyle bir derdim yok olmaz da burası oyun sanal bir ortam herkesin bildiği üzere...
Eee o zaman neyin derdindesin sana olan biteni anlatıyorum kavga çıkartan taraf oldum iyi mi

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Olan biteni karşındaki kişiyi dalgaya alarak anlatıyorsun bende onu söylüyorum ve sana birşey diyen yokken konuya cevap vererek uzamasına neden oluyorsun ortaya atılan bir soruya fikir beyan etmişim kimseye bir lafım olmamış en basitinden
Konu içindeki mesaj '1 DÖNEMDE 3 BAŞKAN !' https://www.baskanforum.com/threads/1-doenemde-3-baskan.10345/post-180002

sen burada ne yazdın başkan iyimisin gerçekten bahsi geçen konuda bu işi bizler yaptık ve sana cevabını vermek bana düştü daha neyin tartışması

Gökhan Komutan

Bağımsız Başkan
Vatandaş
Konu içindeki mesaj '1 DÖNEMDE 3 BAŞKAN !' https://www.baskanforum.com/threads/1-doenemde-3-baskan.10345/post-180002

sen burada ne yazdın başkan iyimisin gerçekten bahsi geçen konuda bu işi bizler yaptık ve sana cevabını vermek bana düştü daha neyin tartışması
Bak başkan benim orda bahsettiğim konu şu şimdi bu oyuna yeni oyuncular geliyor doğru mu doğru belirli süre oynayınca bir seçme seçilme hakkı oluyor doğru mu doğru şöyle düşün bu yeni gelen oyuncu partisinden milletvekili,belediye başkanı veya kendi 1 aylık emeği ile vali olduğunu düşün olan darbe sonucunda görevinden alınıyor mu he bu demek değildir darbe olmasın burada herkes aynı görüşe sahip değil şuan senle benim olduğu gibi en basitinden 🙂 haliyle bu yeni oyuncu bu oyundan uzaklaşıyor hak kaybı gibi gördüğü için ben bundan bahsederek yazdım zaten size bir lafım olmadı hatta yanlış anlaşılma olduysa da kusura bakma ben bu gibi konularda gocunmam zaten gerçekten anlaşamadığımız yer de burası bu oyundan eski oyuncuların amacı bence yeni oyuncu kazandırmak veya yeni oyuncuları elde tutmak olmalı.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Bak başkan benim orda bahsettiğim konu şu şimdi bu oyuna yeni oyuncular geliyor doğru mu doğru belirli süre oynayınca bir seçme seçilme hakkı oluyor doğru mu doğru şöyle düşün bu yeni gelen oyuncu partisinden milletvekili,belediye başkanı veya kendi 1 aylık emeği ile vali olduğunu düşün olan darbe sonucunda görevinden alınıyor mu he bu demek değildir darbe olmasın burada herkes aynı görüşe sahip değil şuan senle benim olduğu gibi en basitinden 🙂 haliyle bu yeni oyuncu bu oyundan uzaklaşıyor hak kaybı gibi gördüğü için ben bundan bahsederek yazdım zaten size bir lafım olmadı hatta yanlış anlaşılma olduysa da kusura bakma ben bu gibi konularda gocunmam zaten gerçekten anlaşamadığımız yer de burası bu oyundan eski oyuncuların amacı bence yeni oyuncu kazandırmak veya yeni oyuncuları elde tutmak olmalı.
Yönetimin müdahalesi sonucu kaç oyuncu oyunu bıraktı gitti peki bundan haberin varmı? Bu oyunun mekaniklerinden biriydi denenmesi gerekirdi burada amaç kimsenin hakkını gasp etmek değildi tamamen eğlencesine denenmiş ve başarılmış bir durum söz konusu.Yonetim haklı sebeplerden dolayı müdahale etti saygı duyduk yorumunda ki ithama cevap olarakda ben cevap yazdım sana hepsi bu yazdığın yorum yanlış oldu , yanlış anlaşılmadi yani .Kal sağlıcakla

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Darbe neden duruyor?
-Darbe komitesi görevini başarıyla yerine getirmiş, oyun içi düzeni yerine getirmede sorun yaşamamıştır.
Ancak oyunun ilk gerçekleşen darbe senaryosu olması nedeniyle oyunun gelir elde edeceği alanlar tıkanmış ve mevcut işleyişte oyunun gelir elde edeceği alanlar kalmamıştır.
Oyunda salt olarak abonelikler gelir elde edilmemekte olup her ne kadar aboneliklerden gelir kısmında sorun olmasa da bu toplam gelirimizin yalnızca %25'ini oluşturduğundan; ekonomik olarak sıkıntılar ortaya çıkmıştır.
İnstagramın yasaklanması ve reklam alanımızın da kesilmesi sonucu yaklaşık 10 günlük bir sorun buradan kaynaklı da yaşanmıştır.

Ek olarak oyunun sabit giderleri mevcut olup çalışan ücretlerini karşılama konusu da eklendiğinde bu Ağustos ayı zarar edeceği kesinleşmiştir.
Zarardan ne kadar erken dönülse kar mantığı ile hareket edilip; oyunda gerçekleşecek olan diğer projelerin de etkilenmemesi için (Kırmızı Taş, BaşkanLira) darbeyi üzülerek durdurduğumuzu sizlere ilan ederiz.

Okuduğunu anlamayanlara altı çizgili yeri defalarca okusunlar.

Gökhan Komutan

Bağımsız Başkan
Vatandaş
Yönetimin müdahalesi sonucu kaç oyuncu oyunu bıraktı gitti peki bundan haberin varmı? Bu oyunun mekaniklerinden biriydi denenmesi gerekirdi burada amaç kimsenin hakkını gasp etmek değildi tamamen eğlencesine denenmiş ve başarılmış bir durum söz konusu.Yonetim haklı sebeplerden dolayı müdahale etti saygı duyduk yorumunda ki ithama cevap olarakda ben cevap yazdım sana hepsi bu yazdığın yorum yanlış oldu , yanlış anlaşılmadi yani .Kal sağlıcakla
Var dediğim gibi uzun süredir bu oyundayım her konuya direk girip kimseyi yargılamıyor olmam bunları bilmiyor olmam anlamına gelmez. Eğlencesine dediğin olayda bile eminim sayı kaybı yaşanmıştır. Başarılı olup devam etmesi bana kalırsa önemli olan kısmı yönetimin açıkladığı konular gereğince sonlanmış olabilir az önceki kısımda yazdığım gibi ben oyuncular açısından söyledim kimseyi itham etmedim bu konuyu özellikle belirtmek isterim.Yazdığım yorumun yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sende kal sağlıcakla..