Yeni Parti kurcam katılmak İsteyen (1 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Başarısız olmak istiyorsan Altinokla ittifak yap sonunda hep hüsran uğrayan bu parti ve ittifak partileri oluyor
Bizle beraber olanlar ne zaman kaybetmiş babayiğit. Siz.kendınıze bakın bence, birleşmediğiniz parti kalmadı, isim değişmediğiniz Dönem kalmadı. partiyi ne zaman ayakta tutupta başarı gösterdiniz. Kendiniz zaten birsey yapamadınız, ittifakta hiç yapamadınız. Parti birlştirdiniz gene yapamadınız.

Kurt ve efeyi tenzih ediyorum

Turan>budun> gökbudun seni 🤣🤣

Son düzenleme:

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Başarısız olmak istiyorsan Altinokla ittifak yap sonunda hep hüsran uğrayan bu parti ve ittifak partileri oluyor
Boş insan boş konuşmaya devam ediyor ne gibi bir başarin varda böyle bir cümle kullaniyorsun biz ne dediysek yaptik yapmayada devam ediyoruz sen izlemede kal

darklogion06

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Altın okla iyi yol ilerleyebilirsin ama şöyle birşey var istediğin kadar oyun olsun her makamı kendilerine istiyorlar sanada atarlar 3,5 belediye milletvekili geçinir gidersin kukla aramayı sever onlar ne de olsa
Ben onlara güvenmem daha beni dinlemeden etmeden atilar partiden işleri yalan dola

darklogion06

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet ben attım seni partiden. Neden attım onuda söyle
Neymiş başka partiye katilmisim onu da çözdüm kuzen bulndugu partiye almış bende çıktım geri zaten dinleseydi anlasaydi olurdu ben parti kurcam diye bile izin aldım sizden istesem kurardim partiyi ama size ayıp olmsin diye yazdım demeki siz insanlıkdan anlamıyorsunuz

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Altinok partisi ve ittifak üyeleri Kasım ayında yeni bir darbe bekliyoruz. Söyle 30 gün sürecek ve yönetim müdahalesi olmadan eksiksiz bir darbe
Senin algilma problemin haricinde görme probleminde olduğunu bu kelimelerinden anliyabiliyoruz yönetimin darbe durdurma nedenlerini aç bir daha dibine girip oku anlarsin belki ama zor.