Sizde değilmiydi o üye başkan ?@ErenA Postu beğenmiş. Ortak parti arıyorum demişsin ya, görüş istersen. Gökbudun ile ittifak olabilirsin. Onlar açısından şart yok zaten parti açman yeterli. İlk seçimde de oyun başkanlığı alırsın hemen.
Sizde değilmiydi o üye başkan ?@ErenA Postu beğenmiş. Ortak parti arıyorum demişsin ya, görüş istersen. Gökbudun ile ittifak olabilirsin. Onlar açısından şart yok zaten parti açman yeterli. İlk seçimde de oyun başkanlığı alırsın hemen.
AtımSilmişim numaranı msj at
Seçim sonu burda olBaşarısız olmak istiyorsan Altinokla ittifak yap sonunda hep hüsran uğrayan bu parti ve ittifak partileri oluyor
Seçim sonu burda ol
Oyun başkan adayını hakeden@ErenA Postu beğenmiş. Ortak parti arıyorum demişsin ya, görüş istersen. Gökbudun ile ittifak olabilirsin. Onlar açısından şart yok zaten parti açman yeterli. İlk seçimde de oyun başkanlığı alırsın hemen
Çok doğruİnsanların seni en çok sevdiği zaman onların işine en çok yaradığın zamandır.
NerdesinBaşarısız olmak istiyorsan Altinokla ittifak yap sonunda hep hüsran uğrayan bu parti ve ittifak partileri oluyor
bi noktayı atlamışsın canım ayıp ettin Turan ben varken isim değiştiremezdi artıkçılar gelmiş benden sonra kafalarına göre takılıyorlar onların huyu hep öyleydi (kurt ve efe hariç diye belirt yavrum )Bizle beraber olanlar ne zaman kaybetmiş babayiğit. Siz.kendınıze bakın bence, birleşmediğiniz parti kalmadı, isim değişmediğiniz Dönem kalmadı. partiyi ne zaman ayakta tutupta başarı gösterdiniz. Kendiniz zaten birsey yapamadınız, ittifakta hiç yapamadınız. Parti birlştirdiniz gene yapamadınız.
Turan>budun> gökbudun seni
Ayarladımbi noktayı atlamışsın canım ayıp ettin Turan ben varken isim değiştiremezdi artıkçılar gelmiş benden sonra kafalarına göre takılıyorlar onların huyu hep öyleydi (kurt ve efe hariç diye belirt yavrum )
Budunun kuruluşunda kurtta varmış bana öyle söylendibi noktayı atlamışsın canım ayıp ettin Turan ben varken isim değiştiremezdi artıkçılar gelmiş benden sonra kafalarına göre takılıyorlar onların huyu hep öyleydi (kurt ve efe hariç diye belirt yavrum )
Siz bizle ilgilenceğinize üyelerinizle ilgilenin sizden bi fayda bulamayınca bizden para istiyor partinizin parası mı bitti acaba? Bittiyse sadaka verelimBizle beraber olanlar ne zaman kaybetmiş babayiğit. Siz.kendınıze bakın bence, birleşmediğiniz parti kalmadı, isim değişmediğiniz Dönem kalmadı. partiyi ne zaman ayakta tutupta başarı gösterdiniz. Kendiniz zaten birsey yapamadınız, ittifakta hiç yapamadınız. Parti birlştirdiniz gene yapamadınız.
Kurt ve efeyi tenzih ediyorum
Turan>budun> gökbudun seni
Apocum dalga geçmişler benceSiz bizle ilgilenceğinize üyelerinizle ilgilenin sizden bi fayda bulamayınca bizden para istiyor partinizin parası mı bitti acaba? Bittiyse sadaka verelim
Başarı dedinde sizin bi başarılı bi darbeniz vardı noldu ona?Boş insan boş konuşmaya devam ediyor ne gibi bir başarin varda böyle bir cümle kullaniyorsun biz ne dediysek yaptik yapmayada devam ediyoruz sen izlemede kal
At sende ne olcak, cimrilik yapmayın karşim. Yeni uyelere yardımcı olun bencil olmayın. Aktı ustu 50m atacanSiz bizle ilgilenceğinize üyelerinizle ilgilenin sizden bi fayda bulamayınca bizden para istiyor partinizin parası mı bitti acaba? Bittiyse sadaka verelim
Niye partinin parası mı bittiAt sende ne olcak, cimrilik yapmayın karşim. Yeni uyelere yardımcı olun bencil olmayın. Aktı ustu 50m atacan
Cmdlsşsldklsşsşd
darbenin neden bittiğini bilmeyen bir arkadaş birisi anlatsın @2. ABDÜLHAMİD bu çocuğa darbenin neden bittiğiniCmdlsşsldklsşsşd