Yeni Parti kurcam katılmak İsteyen (1 Kişi İçeride)

Eren Duran EMİROĞLU

📝✏️SATIR MEDYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI✏️🐺❤️
Vatandaş
Altın oku savunmuyorum ama bu dönem hiçbir şekilde hüsrana uğradıklarını görmedim 2 O.B Başkanını bir dönemde çıkardılar 3. sü yolda gibi görünüyor👀 Ama kızılelma partisinin başarılarını unutmamak olmaz daha ilk dönemlerinde oyun başkanı çıkardılar. Ve daha sayamadığım pek çok hükümet/ordu yancısı partiler eski dönemlerde iyi işler çıkardılar bir sonraki günlük haberimizde altın ok ve kızıl elma partisine spesiyal bir yer olacak diğer partileride unutmuyoruz onları da bir sonraki günlük gazetelerde partilere konu verirsek eğer diğer başarı yakalamış (Asil Türk,Bürküt,Mirkut,Gökbudun,Demokrasi ve İrade, ve sayamadığım pek çok parti) partilere yer verilecek.

L

LETO

Ziyaretçi
@ErenA Postu beğenmiş. Ortak parti arıyorum demişsin ya, görüş istersen. Gökbudun ile ittifak olabilirsin. Onlar açısından şart yok zaten parti açman yeterli. İlk seçimde de oyun başkanlığı alırsın hemen
Oyun başkan adayını hakeden
Bir isim görmek isterdim ondan daha fazlasını hakeden vardı demmekki emek
Vermeyen kişileri aday göstermesi ve
Bana biraz diğer arkadaşlara haksızlık
Yapıldığı kanatindeyim.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bizle beraber olanlar ne zaman kaybetmiş babayiğit. Siz.kendınıze bakın bence, birleşmediğiniz parti kalmadı, isim değişmediğiniz Dönem kalmadı. partiyi ne zaman ayakta tutupta başarı gösterdiniz. Kendiniz zaten birsey yapamadınız, ittifakta hiç yapamadınız. Parti birlştirdiniz gene yapamadınız.
Turan>budun> gökbudun seni 🤣🤣
bi noktayı atlamışsın canım ayıp ettin Turan ben varken isim değiştiremezdi artıkçılar gelmiş benden sonra kafalarına göre takılıyorlar onların huyu hep öyleydi :D (kurt ve efe hariç diye belirt yavrum )

E

Emirhan'

Ziyaretçi
bi noktayı atlamışsın canım ayıp ettin Turan ben varken isim değiştiremezdi artıkçılar gelmiş benden sonra kafalarına göre takılıyorlar onların huyu hep öyleydi :D (kurt ve efe hariç diye belirt yavrum )
Budunun kuruluşunda kurtta varmış bana öyle söylendi 😀

2. ABDÜLHAMİD

MAVİ VATAN PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Bizle beraber olanlar ne zaman kaybetmiş babayiğit. Siz.kendınıze bakın bence, birleşmediğiniz parti kalmadı, isim değişmediğiniz Dönem kalmadı. partiyi ne zaman ayakta tutupta başarı gösterdiniz. Kendiniz zaten birsey yapamadınız, ittifakta hiç yapamadınız. Parti birlştirdiniz gene yapamadınız.

Kurt ve efeyi tenzih ediyorum

Turan>budun> gökbudun seni 🤣🤣
Siz bizle ilgilenceğinize üyelerinizle ilgilenin sizden bi fayda bulamayınca bizden para istiyor partinizin parası mı bitti acaba? Bittiyse sadaka verelim😂😂😂

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Siz bizle ilgilenceğinize üyelerinizle ilgilenin sizden bi fayda bulamayınca bizden para istiyor partinizin parası mı bitti acaba? Bittiyse sadaka verelim😂😂😂
At sende ne olcak, cimrilik yapmayın karşim. Yeni uyelere yardımcı olun bencil olmayın. Aktı ustu 50m atacan