Avniye üzüldüm gerçekten Bürküt neden sattı Avni yi eğer son dakika Gökbudun a oy atarlarsa hiç şaşırmayın ben artık sizin ittifaktaki hiç bir partinin samimiyetine inanmam boş yere kanlı bıçaklı rollerine girmesinler artıkBaşarılar diliyorum
İnşallah avni kazanır
Satma yok coskun abi zaten biz bir ittifakta da yokuz olmayiz daAvniye üzüldüm gerçekten Bürküt neden sattı Avni yi eğer son dakika Gökbudun a oy atarlarsa hiç şaşırmayın ben artık sizin ittifaktaki hiç bir partinin samimiyetine inanmam boş yere kanlı bıçaklı rollerine girmesinler artık
Yalan ıkı gene başlarlar ittifaka bak gorursunuzSatma yok coskun abi zaten biz bir ittifakta da yokuz olmayiz da
Kim ne yapıyorsa yapsin umrumda değilYalan ıkı gene başlarlar ittifaka bak gorursunuz
Yok kral bukez ittifak yokYalan ıkı gene başlarlar ittifaka bak gorursunuz
O ittifak da benim bildiğim Bürküt de yok Bilge başkanın sözüne itibar ediyorum halaSatma yok coskun abi zaten biz bir ittifakta da yokuz olmayiz da
kjlskfjldkljdsfkjldsfkjlkjlsdfkjldsfjklsdkjldfslkjsdfkjlsdlkjfdsfkljO ittifak da benim bildiğim Bürküt de yok Bilge başkanın sözüne itibar ediyorum hala
Onlar kazanırken biz kaybediyoruzBaşarılar diliyorum
İnşallah avni kazanır
Hadi baba dayanOnlar kazanırken biz kaybediyoruz
Sigara bırakma hattı
Moralim tavanHadi baba dayan
Zhxhssbsbssbs oylarımı kirletmek istemedim yoksa kazanmıştım şimdiyefilozofa 17.ci oy benden
Sen oylarına güvenirsin, ben müslümanlığımaZhxhssbsbssbs oylarımı kirletmek istemedim yoksa kazanmıştım şimdiye
Zuzula kabilesinden arkadaşlarını mi çağıracaksan kazanırız gelsinler vergi kasarizZhxhssbsbssbs oylarımı kirletmek istemedim yoksa kazanmıştım şimdiye
Dbdbdbddbbs niye biz değilmiyiz (En fazla 20 oyum var neyine guveniyim)Sen oylarına güvenirsin, ben müslümanlığıma
Çağırdım da gelmedilerZuzula kabilesinden arkadaşlarını mi çağıracaksan kazanırız gelsinler vergi kasariz