XlanxoajzoakoqjzEvet ben attım seni partiden. Neden attım onuda söyle
Sen kimsin pekiBenim ajanlikla isim olmaz öyle olsa ben klanı oyuna sokarım istediğim Parti'nin içine adam sokarım kimsenin haberi olmaz parayı veren düdüğü çalar derim
Ee elimde belgeler var ama , boşuna yapmam etmem deme.Benim ajanlikla isim olmaz öyle olsa ben klanı oyuna sokarım istediğim Parti'nin içine adam sokarım kimsenin haberi olmaz parayı veren düdüğü çalar derim
Ne belgesi var at wp den bakacamEe elimde belgeler var ama , boşuna yapmam etmem deme.
Kim olduğumu napacaksinSen kimsin peki
Onu yaparim bunu yaparim diyon ya canimKim olduğumu napacaksin
Ben yaparım nerde dedimOnu yaparim bunu yaparim diyon ya canim
. Benmi yanlış okuyorum yoksa sorun mu var sizdeBenim ajanlikla isim olmaz öyle olsa ben klanı oyuna sokarım istediğim Parti'nin içine adam sokarım kimsenin haberi olmaz parayı veren düdüğü çalar derim
Tmm sen okumayi öğren önce sonra gel bak yaparım ederim kelimesi var mı ben ajan değilim demişim ajan olmak istesen klan adam sokar para karşılığıda ajanlık yaparım demek. Benmi yanlış okuyorum yoksa sorun mu var sizde
Klan mlan ne anlatıyorsun, konu nerelere geldi.Tmm sen okumayi öğren önce sonra gel bak yaparım ederim kelimesi var mı ben ajan değilim demişim ajan olmak istesen klan adam sokar para karşılığıda ajanlık yaparım demek
İstiyon mu@Kadir Aydın daha belegeleri gonderemedi noldu
Önce yazıyı oku klanım var diyorum bende burda klan olmadığıni biliyorumKlan mlan ne anlatıyorsun, konu nerelere geldi.
Başkanonline klanı mı var, varsa gelelim mi bizde
Gönder wp var sendeİstiyon mu
Attıktan sonra konuşmam değişir ama kabul muGönder wp var sende
Anlamiyorda dediklerin zaten yaparim kelimesinin içinde sayiliyor sonucta sen yaptırıyorsunTmm sen okumayi öğren önce sonra gel bak yaparım ederim kelimesi var mı ben ajan değilim demişim ajan olmak istesen klan adam sokar para karşılığıda ajanlık yaparım demek
Kabul hadi atAttıktan sonra konuşmam değişir ama kabul mu
Sen nerenin askerisin yiğidim yekten gelmişsinBaşarısız olmak istiyorsan Altinokla ittifak yap sonunda hep hüsran uğrayan bu parti ve ittifak partileri oluyor