A
A K G
Ziyaretçi
ne isim olur kardeş benim medyayla git darbe karşıtı birini bulİstiyorsan ol başkan herkes aday olabilir bir sınırlama yok
ne isim olur kardeş benim medyayla git darbe karşıtı birini bulİstiyorsan ol başkan herkes aday olabilir bir sınırlama yok
Yok başkan değiştirdim onu medyayı yönetmek yeni patrona kalmıştırne isim olur kardeş benim medyayla git darbe karşıtı birini bul
Kac para suan medyaYok başkan değiştirdim onu medyayı yönetmek yeni patrona kalmıştır
beleşKac para suan medya
Okullar aciliyor ya birakiyor burayi yavaştanne isim olur kardeş benim medyayla git darbe karşıtı birini bul
Yürek Medya hesabını kendi isteğimle bazı sebeplerden dolayı devredebilir miyim? diye sorduk.olabilir sonuçta başkası kullanacak kullanıcı adı ve şifreni güvenlik sebebiyle istemiyoruz biz
olabilri evet.
Ekli dosyayı görüntüle 1000030836.mp4Okullar aciliyor ya birakiyor burayi yavaştan
Diğer sebeplerle beraber doğru sayılır. Çok aktif olamayacağımOkullar aciliyor ya birakiyor burayi yavaştan
Yönetimin mesajını ifşa etti. Buda suç amaYürek Medya hesabını kendi isteğimle bazı sebeplerden dolayı devredebilir miyim? diye sorduk.
şeklinde cevap aldık.
Gırıg gökbudunda ordek oynuyormuş erenlegırığa devret ejder basıyor cocda ben gördüm çok tehlikeli
(Oyundaki en küçük medya patronu olmanın ve tek başıma savaş vermek çok zevkliydi)Gırıg gökbudunda ordek oynuyormuş erenle
Patron değişiyor, istiyorsanız örnek mesajı yazarsınız. Yürek Medya kapanır/kapatılmaz veya başına geçen patronu siz seçersinizver kapanışı çabuk burda kralın duruyor senin ne işin var medyayla
patronun benimPatron değişiyor, istiyorsanız örnek mesajı yazarsınız. Yürek Medya kapanır/kapatılmaz veya başına geçen patronu siz seçersiniz
Oglum otobüsteyim kahkaha attjm snnsnsjs
Konuyu kirletmeyin, insanlara boşu boşuna mesaj yazıyor hadi git başka biriyle uğraşpatronun benim
NqkwlqkwkqkwkedOglum otobüsteyim kahkaha attjm snnsnsjs
Kurt ne alaka onu anlamadım kfnsdjbvkNqkwlqkwkqkwked